Kováčik (KSČM): Na každého jednou dojde

12.02.2014 10:24

Policie obvinila expremiéra Petra Nečase. V nedávném průzkumu o veřejném mínění se ukázalo, že lidé ocenili Rusnokovu vládu více než tu Nečasovu. Mnozí se ptali proč? Nyní definitivně víme další důvod proč.

Kováčik (KSČM): Na každého jednou dojde
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavel Kováčik

Nečasova vláda nehleděla na potřeby občanů a zároveň to byla vláda zkorumpovaná. Celou dobu jsme na působení této vlády upozorňovali. Někdy mi připadalo, jako kdyby člověk hrách na stěnu házel. Dnes rádoby reformovaná ODS s obviněným poslancem Svobodou nám skýtá pramalou záruku jakékoli pozitivní změny pro občany či možnost konstruktivního uvažování a hledání nápravy věcí, které způsobila Nečasova vláda. Stranické tváře ODS se pouze přeskupily a do čela byl postaven Petr Fiala. Sám voják v poli je vždy rytířem, který mnoho nezmůže. Věřme jen, že ODS nebude pokračovat po vzoru Nečase a kroky, které slouží pouze k vlastnímu prospěchu, ničit možnost důvěry v politiku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!