Krumer (SPO): Miloš Zeman - prezident dolních deseti milionů

26.01.2018 19:18

Poděkování prezidentu Miloši Zemanovi za všechno, co dělá pro naši vlast a její občany. V debatě na ČT pan Drahoš opět útočil, a pomlouval prezidenta Zemana. Dobře se úkolu zhostila moderátorka Witowská.

Krumer (SPO): Miloš Zeman - prezident dolních deseti milionů
Foto: stranaprav.cz
Popisek: Vladislav Krumer (SPO)

Předvolební televizní diskuse prezidentských kandidátů, kteří postoupili do druhého kola, jenom potvrdily, kdo má předpoklady být naším prezidentem. Poděkování patří panu Zemanovi, za věcné, klidné a konkrétní vyjadřování, ale nejenom za vyjadřování, ale za vytrvalou práci pro vlast a její suverenitu, a za vše, co pro občany dělá po celé jeho volební období i v získávání odbytišť pro naše firmy a to nejenom na západ, ale na všechny světové strany.

Jeho protikandidát Drahoš pokračoval i v poslední diskusi v útocích na Miloše Zemana. Jednou však odskočil od naučených frází a v dalším domnělém útoku na Zemana sdělil, že Miloš Zeman je prezidentem dolních deseti milionů. S údivným pohledem ho pan prezident Zeman za to pochválil. To asi byla jediná konkrétní pravda, kterou Drahoš, i když nechtěně, v debatě řekl. A to si ještě tuto větu vypůjčil od prezidenta Zemana.

Velkou pochvalu zaslouží moderátorka Witowská. Opustila to, co ČT nectí, to je nadržování té jediné pravdě, a moderovala vyváženě, perfektně, a ještě k tomu jí to moc slušelo. Bylo by na čase, aby v politických diskusích vystřídala sebestředného a jízlivého „moderátora“ Moravce.

Ať již volby dopadnou jakkoliv (možná tento článek vyjde ve stati „Politici voličům již po volbách, anebo tam nebude vůbec umístěn), tak ti, kteří k volbám nešli, by měli díky své neúčasti mlčet, a pokud říkáme, že jsme demokratická země, tak bychom měli, pokud proběhly podle zákona, výsledky voleb respektovat. To platí i pro Drahošovy umělce, kteří spolu s paní Drahošovou říkají, že pokud volby nedopadnou podle nich, mají připraven scénář z roku 1989.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace