Mračková Vildumetzová (ANO): Všimli jste si?

25.06.2023 22:01 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k útokům hnutí STAN

Mračková Vildumetzová (ANO): Všimli jste si?
Foto: archiv hejtmanky
Popisek: Jana Vildumetzová (ANO)

Vít Rakušan a celá ta jeho parta ze STAN se do mě tento týden zase opřeli. Někdo na Twitter vytáhl bez kontextu kus naší tiskové konference, kde mě na chvíli zmátl jeden dost krkolomně položený dotaz redaktora. Ta jejich dětská radost, že na mě najednou něco měli. Ta snaha celé té Rakušanovy letky mě zastavit, zostudit, znemožnit a zastrašit. Neuvěřitelné.

Anketa

Je třeba, aby si bezpečnostní složky dávaly pozor na Rusy, kteří u nás žijí?

14%
86%
hlasovalo: 21917 lidí

A víte, proč to všechno? To je přeci jasné jako facka. Protože dost hlasitě a při každé příležitosti upozorňuju na to, jak to ministr vnitra v Lucemburku totálně zvoral. Jak ohrozil naši suverenitu a bezpečnost.

To, že naši zemi svým neumětelstvím vlastně zradil, když odmával kvóty pro příchod ekonomických migrantů z afrických zemí, ale žádnými osobními útoky nezakryje. Přidal se k těm, kteří chtějí migraci otevřít dveře do Evropy, a to je pro mě absolutně nepřijatelné. Hnutí ANO před šesti lety kvóty jasně odmítlo a na tom by se nemělo nic měnit.

Pane ministře, budu nadále upozorňovat na kroky, které děláte proti našim občanům a naší suverenitě. A neodradí mě ani ta vaše smečka věrných. Každý stát má právo si rozhodnout, kdo bude v jejich zemi žít, a Česká republika, kterou jste se rozhodl zastupovat jen vy sám, bez mandátu vlády, v tom není výjimkou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: MPO posílí inovace, v nové výzvě je připravena miliarda korun

8:05 Ministr Síkela: MPO posílí inovace, v nové výzvě je připravena miliarda korun

Ministerstvo průmyslu a obchodu vyhlásilo II. výzvu aktivity Inovace Operačního programu Technologie…