Okamura (SPD): Budoucnost, kterou nám globalistické elity EU projektují

25.04.2022 8:35 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k imigraci a EU.

Okamura (SPD): Budoucnost, kterou nám globalistické elity EU projektují
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Tato věc podle mého názoru dokazuje, že elity Evropské unie prosazují, aby Česká republika i Evropa byla osídlena imigranty. „Za padesát let se česká populace obarví. Alespoň podle současné projekce Eurostatu by kolem roku 2060 mohly v republice žít necelé dva miliony cizinců, čtyřikrát více než nyní. Podle demografů Evropské unie by k uvedenému datu do celé Evropy mělo přijít 55 milionů lidí z jiných zemí,“ píše se v článku z roku 2016, který se teď ke mně dostal. Vidíme zde černé na bílém, jakou budoucnost globalistické elity EU pro nás projektují. Hnutí SPD naprosto odmítá masovou imigraci z Afriky a islámských zemí! EU nepomáhá, ale škodí. Čím dříve se z ní dostaneme, tím lépe!

„Češi přestanou vymírat, změní jen barvu pleti. Eurostat předpovídá milionovou imigraci,“ zní název článku. A pročpak asi Eurostat, oficiální orgán EU předpovídá takovou imigraci? No přece protože EU tuto masovou imigraci z islámských a a afrických zemí podporuje!

„Češi by pak přestali vymírat, ale etnicky homogenní země by se stala minulostí a situace by se tak trochu vrátila do dob meziválečné republiky. Jen Němce by nahradili muslimové z Blízkého východu a severní Afriky a vedle toho nepochybně také Ukrajinci a Vietnamci. A nikoliv v pohraničí, ale ve velkých městech. Národnostní poměry by začaly připomínat současné Švédsko,“ píše se v článku Bakalových Hospodářských novin.

To, že EU podporuje via facti masovou imigraci, potvrzují i jiné důkazy.

Pobavil mě komentář Ministerstva vnitra, který tvrdí, že Evropská unie a neziskovky nepodporují masovou imigraci a islamizaci – jsou to prý dezinformace. Zaprvé sami vidíme, že například Angela Merkelová pozvala imigranty do Evropy, zadruhé Evropská unie prosazovala a prosazuje přijímání a přerozdělování migrantů, zatřetí EU se hlásí k podpoře migrace i ve svých oficiálních materiálech, začtvrté existuje x důkazů, že neziskovky podporují migraci a některé z nich de facto pašují imigranty do Evropy. Podle mého názoru ministerstvo vnitra ve světle těchto faktů jenom sprostě lže a je to ministerstvo vnitra, kdo šíří dezinformace.

„Konspirativní, avšak ničím nepodložené tvrzení o organizované snaze nadnárodních „elit“, Evropské unie, OSN, nevládních organizací či českých politických představitelů importovat do Evropy, potažmo České republiky (muslimské) migranty je na kvazi-mediální scéně přítomné již několik let. Aktuálně bylo rozšířeno v kontextu situace na řecko-makedonské hranice a situace kolem pandemie způsobené koronavirem,“ uvedlo ministerstvo vnitra na svých stránkách jako jeden z příkladů dezinformací.

Eurokomisařka Ylva Johansson (bývalá komunistka) před časem řekla, že by Evropa byla bez masové imigrace daleko, „daleko chudší“, a vyzvala k otevření několika nových legálně průchodných cest, aby se počty migrantů ze třetího světa ještě zvýšily.

„Vždy existují pravicoví extremisté nebo rasisté a xenofobové, kteří by migranty rádi označovali za něco abnormálního, a ti by rádi migranty označovali jako ‚oni‘, to ale není pravda. Migrace je normální. Migranti jsou tu,“ řekla Johansson.

„Evropa dnes představuje v očích žen a mužů na Blízkém východě a Africe paprsek naděje a přístav stability. Na to bychom měli být hrdí, a ne mít z toho obavy... Evropa je rakouský policista, který vítá vyčerpané uprchlíky při překročení hranice. To je Evropa, ve které chci žít,“ řekl například tehdejší šéf Evropské komise Jean-Claude Juncker.

Název dokumentu Evropské komise z dubna 2016 hovoří sám za sebe – "Směrem k reformě společného evropského azylového systému a posilování legálních cest do Evropy". EU podporuje imigraci. Ať už legální či nelegální tím, že ji ex post legalizuje.

Připomeňme též například Usnesení Evropského parlamentu ze dne 26. března 2019 o základních právech lidí afrického původu v Evropě (2018/2899(RSP))“, ve kterém se v článku 23 říká: „Evropský parlament… žádá Komisi a členské státy, aby s ohledem na stávající právní předpisy a postupy zajistily bezpečné a legální cesty pro přistěhovalce, uprchlíky a žadatele o azyl, kteří chtějí vstoupit do EU.“

Když turecký prezident Recep Tayyip Erdogan použil migranty jako nástroj politického vydírání a vyhrožoval, že v Evropě rozpoutá novou migrační krizi, tak v té době Řecko oznámilo, že pozastavuje veškeré žádosti o azyl. Evropská komise však s tímto opatřením nesouhlasila. Komisařka pro vnitřní záležitosti Ylva Johansson nařídila Řecku, aby umožnilo migrantům, které Erdogan dopravil na hranici, požádat o azyl.

Ylva Johansson řekla: „Jednotlivé osoby mají právo požádat v Evropské unii o azyl. Je to ve smlouvě, je to v mezinárodním právu. To nemůžeme ani dočasně omezit.“ Řecko poté omezení zrušilo, což Ylva Johansson uvítala slovy: „Nyní je důležité hájit naše hodnoty a základní práva.“

Je tedy podle mě naprosto zřejmé, že Evropská unie podporuje imigraci a via facti i islamizaci svou podporou multikulturalismu. Podle mého názoru ministerstvo vnitra ve světle těchto faktů jenom sprostě lže a je to podle mého názoru ministerstvo vnitra, kdo šíří dezinformace.

Hnutí SPD naprosto odmítá masovou imigraci z Afriky a islámských zemí! EU nepomáhá, ale škodí. Čím dříve se z ní dostaneme, tím lépe!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

dezinformace

Dobrý den, tvrdíte, že dezinformace existují. Můžete definovat tento pojem, protože to zatím nikdo v ČR neudělal, ale hlavně, že tato vláda pořád mluví o tom, jak se tu šíří a jak s nimi bude bojovat. A výsledek je takový, že jak sám říkáte, se tu řada lidí bojí pak narovinu říci to, co si myslí

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravané: Už z děr vylézají ti, co rozdmýchávali nenávist vedoucí k atentátu

20:01 Moravané: Už z děr vylézají ti, co rozdmýchávali nenávist vedoucí k atentátu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k atentátu na Roberta Fica.