Okamura (SPD): Prezidentem České republiky bude opět vlastenec

28.01.2018 6:31

Komentář na facebookovém profilu k výsledku prezidentské volby.

Okamura (SPD): Prezidentem České republiky bude opět vlastenec
Foto: ReproFoto: Facebook
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura.

Já i hnutí SPD gratulujeme prezidentu České republiky Miloši Zemanovi k jeho znovu zvolení prezidentem republiky ve druhém volebním období. Prezident Miloš Zeman měl moji jasnou podporu i podporu hnutí SPD. Přejeme prezidentu Zemanovi hodně úspěchů v práci pro naši republiku a pevné zdraví. SPD je připravena s panem prezidentem konstruktivně spolupracovat ve prospěch občanů naší země. Vítězství našeho prezidenta je svého druhu vítězstvím nad podvodnou a klamavou kampaní panaDrahoše. Zatímco Miloš Zeman si na nic nehrál, byl sám sebou, pan pseudoslušnák Drahoš nám předvedl mnoho veletočů od vítače přes kývače až po odmítače migrantů.

Nebyl to prezident Zeman, kdo rozdělil společnost. Společnost především rozdělili elitářští politici a média, která ostře útočí na každého, kdo nezapadá do zavedeného schématu politických názorů, které vyžaduje Brusel v rámci takzvané korektní politiky hlavního proudu. Každý kdo má autentický politický a národní politický program je terčem útoku médií a elitářů, kteří rezignovali na suverenitu České republiky.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Vítězství Miloše Zemana znamená vítězství kandidáta podporujícího principy přímé demokracie. Především jde o podporu přímé volby politiků a podporu zákona o obecném referendu, které umožní občanům rozhodovat o zásadních otázkách, včetně členství v EU. Prezidentem České republiky bude opět vlastenec odmítající další demontáž suverenity země a důsledně odmítající nelegální imigraci a islamizaci společnosti. Prezidentem bude opět člověk hájící zájmy naší země a nesmiřitelný bojovník s mezinárodním terorizmem.

Podporu jsem prezidentu Zemanovi vyslovil i přes některé názorové rozdíly. Volba prezidenta Zemana je volbou na obranu suverenity České republiky a volbou ve prospěch přímé demokracie. Pro nás v SPD je vítězství pana prezidenta velká posila a ukazuje na to, že přibývá lidí s kritickým myšlením, lidí, kteří se nechají zmanipulovat. A v tomto duchu přeji kritické myšlení a zdravý rozum i voličům pana Drahoše. Věřím, že i oni přijdou na to, že hájit zájmy své země musí hlavně silný, samostatný a inteligentní prezident - což je meta, do které má pan Drahoš velmi daleko.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: Dálnice stavíme a připravujeme nejrychleji v historii

10:21 Premiér Fiala: Dálnice stavíme a připravujeme nejrychleji v historii

Páté jednání Vládního výboru pro strategické investice 22. dubna 2024 se týkalo především financován…