Okamura (SPD): Zdechovský je vykuk

22.04.2022 15:02 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k europoslanci Tomáši Zdechovskému.

Okamura (SPD): Zdechovský je vykuk
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Tak to je hustý.

Europoslanec od lidovců Zdechovský je tedy pěkný vykuk. „Chlubil se, že chrání peníze Čechů. Před lety však Zdechovský špinavé kšefty obhajoval“. „Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL) ještě před pár lety pracoval pro společnost, která doslova obrala o peníze desítky lidí“. To jsou titulky článků v médiích. Konkrétně šlo o půjčky. Na půjčkách by nemuselo být nic špatného, kdyby u firmy, kterou zastupoval Zdechovský, vše neobsahovalo jeden „drobný háček“, který lidem peníze z kapsy pouze vytáhl, než aby jim jakoukoliv půjčku zajistil. Případem se zabýval i pořad ČT Černé ovce, který natáčel i se Zdechovským, jenž podivné praktiky společnosti CPE Credits of Private Equity, a. s. obhajoval. CPE si u svých klientů vyžádala poplatek za zprostředkování půjčky, lidé firmě zaplatili, ale přesto se nikdy své půjčky nedočkali. Co si o Zdechovském myslíte Vy? Napište mi do komentářů.

Včera soud ZAMÍTL nároky žalobců a zároveň europoslanců Zdechovského a Svobody z KDU-ČSL, abych se jim omluvil skrze televizi, noviny a na půdě Poslanecké sněmovny a rozhodl tak, že mám na svém FB profilu uveřejnit, že pro sankce vůči České republice nehlasovali. Nadále tedy platí, jak už jsem říkal, že oba pánové hlasovali PRO to, aby Česká republika a další země EU přijaly odpovědnost za přesidlování a přijímání uprchlíků. Šlo o migranty z Blízkého východu. A teď se Zdechovský zoufale vzteká a uráží mě, jelikož soud nedopadl, tak jak si přál. Podle mého názoru je jejich hlasování ohledně migrantů proti zájmům České republiky. Co myslíte?

Zdroje ZDE, ZDE a ZDE.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Už i mainstreamová média vyvracejí tvrzení Rakušana o „české výjimce

23:07 Fiala (SPD): Už i mainstreamová média vyvracejí tvrzení Rakušana o „české výjimce

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.