Okamura (SPD): Zvolení socialisty Sassoli předsedou EP je jen naplnění politického obchodu

04.07.2019 17:36

Komentář na facebookovém profilu k volbě nejvyšších představitelů EU

Okamura (SPD): Zvolení socialisty Sassoli předsedou EP je jen naplnění politického obchodu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Zvolení socialisty Davida Maria Sassoli předsedou Evropského parlamentu je jen naplnění politického obchodu, díky kterému se má stát předsedkyní Evropské komise spolupracovnice Angely Merkelové, Ursula von der Leyenová. Tím bude bohužel stvrzeno federalistické vedení EU a další trend likvidace suverenity národních států. S tím SPD nesouhlasí a naší europoslanci Sassoliho dnes hlasováním nepodpořili.

Sassoli je představitelem italské Demokratické strany, která podobně jako i čeští socialisté z ČSSD podporuje globalisty, multikulturalismus, diktát Evropské unie a masovou imigraci. Sassoliho Demokratická strana agresivně prosazovala i přerozdělovaní kvóty pro přijímání imigrantů.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

To jsou samozřejmě věci, které jsou v naprostém rozporu s tím, co hlásá SPD, i v rozporu s tím, co hlásá naše vlastenecká frakce v čele s Ligou italského ministra vnitra Mattea Salviniho a francouzským Národním sdružením Marine Le Penové.

Ursula von der Leyen je pro SPD také zcela nepřijatelná figura - je to otevřená federalistka usilující o zrušení národních států, která pochopitelně udělá maximum i pro pokoření odporu ze strany V4, proti rozvozu migrantů z Německa a západu, i do našich zemí, takže nás čekají jen další těžké boje o uchování zbytku naši suverenity. Držte nám palce, budeme bojovat!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!