Premiér Babiš: Těším se na spolupráci s panem prezidentem

28.01.2018 10:39

Komentář na facebookovém profilu k výsledkům druhého kola prezidentských voleb

Premiér Babiš: Těším se na spolupráci s panem prezidentem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Andrej Babiš

Chci poblahopřát panu prezidentu Zemanovi k tomu obrovskému úspěchu. Většina médií a tradičních politických stran mu nefandila. Naopak naše hnutí ho podpořilo a naši občané projevili velký zájem, o to, kdo bude prezidentem. Účast 66 % je skvělá, hlavně oproti situaci před pěti lety. K volbám přišlo o půl milionu lidí víc. Institut prezidenta je velice důležitý.

Co ale není dobře, naše společnost je rozdělená. Situace není dobrá a my bychom se měli snažit lidi víc spojovat. Spojit je za naše národní zájmy. Já jsem se například snažil bojovat teď Davosu, v Budapešti a v Bruselu. Udělám pro to maximum, pokud budu premiérem. Pan prezident slíbil stejnou věc i v kampani, za to jsem rád, protože to potřebujeme.

Pokud budu premiérem, budu tu pro všechny občany, ne jenom pro naše voliče. Teď sbírám cenné zkušenosti v zahraničí. Taky potřebujeme stabilní vládu, abychom mohli pracovat a ne jenom diskutovat o tom, kdo v ní bude. Těším se na spolupráci s panem prezidentem. Ještě bych řekl, že mezi námi žádný pakt neexistoval. Občas máme různé názory na různé věci, a to myslím, že je dobře.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Výrobky bez kazítek a s možností opravy

12:12 Kolaja (Piráti): Výrobky bez kazítek a s možností opravy

Udržitelnější výrobky, které bude možné po rozbití opravit, a až doslouží, dočkají se recyklace. To …