Prokop (ANO): Za šíření toxikomanie odsouzený Veverka má být v protidrogové komisi

27.04.2023 21:03 | Tisková zpráva

Na pondělním jednání Rady hlavního města Prahy byl jmenován Robert Veverka za Piráty do protidrogové komise. Nikomu kromě nás však zřejmě nevadí, že je to člověk obžalovaný a pravomocně odsouzený za šíření toxikomanie.

Prokop (ANO): Za šíření toxikomanie odsouzený Veverka má být v protidrogové komisi
Foto: Archiv O. Prokopa
Popisek: Ondřej Prokop

Byli jsme svědky toho, že Piráti minimálně tři měsíce zdržovali složení koalice na vládním půdorysu kvůli tomu, že zastupitel Volf byl obžalovaný, a krátce nato navrhují Piráti odsouzeného člověka do komise, a to jim zřejmě nepřekáží.

Anketa

Jste rádi, že EU rozšiřuje emisní povolenky i na dopravu a bydlení?

1%
98%
hlasovalo: 28129 lidí

Robert Veverka je pravomocně odsouzený za něco, proti čemu by měl nyní v komisi bojovat. Na jednání zastupitelstva jsem proto navrhl změnu této komise, protože není možné, aby někdo, kdo je za tento delikt odsouzen, nyní radil s tím, jak proti němu bojovat. To už bychom mohli podle této pokřivené pirátské logiky do protikorupční komise navrhnout třeba někoho z kauzy Dozimetr nebo do školské komise odsouzeného pedofila.

Kromě pana Veverky mě v komisi zaujala ještě jedna věc. V nominacích chybí člověk z protidrogového oddělení Policie ČR, který tam v minulých volebních obdobích vždy byl, a já jen pevně doufám, že je to pouhé nedopatření, chyba bude napravena a zástupce policie se do komise vrátí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Vážený pane učiteli Rakušane, to myslíte jako vtip?

10:04 Mašek (ANO): Vážený pane učiteli Rakušane, to myslíte jako vtip?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ministru Rakušanovi.