SPOZ: Věříme, že slušní a moudří lidé nepodlehnou vábení vulgarit, osočování a špíny

13.11.2013 19:11

Vlivem událostí posledních dnů čelí Strana Práv Občanů ZEMANOVCI neustálým útokům ze strany svých bývalých či dezorientovaných členů, notně podporovaných médii.

SPOZ: Věříme, že slušní a moudří lidé nepodlehnou vábení vulgarit, osočování a špíny
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPOZ Zdeněk Štengl

Nebudeme používat vulgární slovník a negativismus, který prezentují naši bývalí kolegové. Je mezi námi principiální rozdíl v názoru, jakým způsobem realizovat politický program a jak dělat politiku.

Strana Práv Občanů ZEMANOVCI v létě 2013 zorganizovala petici za zákon o prokázání původu příjmů a majetku, pod kterou získala více než 150 000 podpisů. Tato petice je naším závazkem vůči občanům, jsme připraveni ji předat petičnímu výboru Poslanecké sněmovny a bojovat za přijetí tohoto zákona.

Jsme také připraveni bojovat o očištění našeho jména, dostát všem svým závazkům z parlamentních voleb a najít osobnosti, které se nevzdají po první prohrané bitvě. Budeme se ucházet o důvěru občanů ČR konkrétními činy a ne řečmi o tom, co by se mělo udělat. Bereme neúspěch jako očistný proces od těch, kteří přáli straně úspěch jen za cenu vlastního zviditelnění a výtahu k moci.

Věříme, že slušní a moudří lidé nepodlehnou tomuto vábení vulgarit, osočování a špíny, kterou se snaží jedinci, se kterými se SPOZ rozloučila, zviditelnit.

Negace totiž není program a plně souhlasíme s názorem, který včera zazněl na tzv. Platformě obrody, že by si tito účastníci měli založit své vlastní hnutí nebo politickou stranu. Jen takto, ve volbách a přímé konfrontaci politických programů mohou ukázat, nakolik umějí skutečně pracovat, ne jen pomlouvat a škodit.

Přejeme jim hodně úspěchů na jejich vlastní dráze.

Politická rada SPOZ

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPOZ

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Válek není schopný zajistit léky a kvalitní zdravotní péči pro všechny občany

20:01 Fiala (SPD): Válek není schopný zajistit léky a kvalitní zdravotní péči pro všechny občany

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k docházejícímu léku pro astmatiky.