Senátor Valenta: Paní Semelová, mlčeti zlato!

30.08.2019 11:32

Komentář na facebookovém profilu k vyjádření pražské zastupitelky Semelové k procesu s Miladou Horákovou

Senátor Valenta: Paní Semelová, mlčeti zlato!
Foto: JK
Popisek: Senátor Ivo Valenta

Jak si vůbec bývalá poslankyně a pražská zastupitelka za KSČM Marta Semelová může dovolit špinit památku Milady Horákové? Semelová se domnívá, že Milada Horáková, která byla na základě vykonstruovaného procesu a vynuceného přiznání odsouzena k trestu smrti, ke svým přiznáním ve skutečnosti nebyla donucena a že její proces probíhal, tak jak měl. Jak tohle, proboha, může dnes někdo příčetný s IQ vyšším než má houpací kůň vůbec říci? Vždyť celá kauza skončila popravou ženy – navíc matky, která pro společnost udělala daleko víc než kdo jiný!

Naprosto plně souhlasím s tím, aby dotyčná „dáma“ okamžitě ukončila své funkce ve všech školských radách, zřizovaných městem (Prahou), již včera bylo pozdě. A souhlasím také s tím, že by tato žena neměla přicházet do kontaktu nejen s pražskými, ale žádnými dětmi. Její vliv na ně je totiž podle mne silně negativní. Semelová navíc již dříve označila invazi sovětských vojsk v roce 1968 za internacionální pomoc. Jsem zvědavý, jestli by tohle dokázala říci přímo do očí i pozůstalým po obětech těch, které tato podle ní „internacionální pomoc“ stála život. Mohla by to zkusit…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…