Zechmeister (ČSSD): Radní, který nemá maturitu, má konečně titul!

01.07.2015 10:12

Radní pro legislativu Brna-středu Svatopluk Bartík (za Žít Brno) má konečně titul. Uvolněný radní pro legislativu byl pro svou absenci vzdělání přezdíván "Základka"; nyní se však honosí čestným doktorátem a získal potřebný respekt a důvěru.

Zechmeister (ČSSD): Radní, který nemá maturitu, má konečně titul!
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Během jednání 6. zastupitelstva městské části Brno-střed předali zastupitelé sociální demokracie radnímu Svatopluku Bartíkovi čestný doktorát od neziskové organizace Cambridge Learning Church & Institute. Důvodem byla jejich empatie s dotyčným radním, který je často zlými jazyky vysmíván pro svou absenci vzdělání při výkonu funkce uvolněného radního pro legislativu a informatiku.

Získání titulu od církve registrované v USA zákon umožňuje a jednalo se o jediný způsob, jak bylo možné získat neakademický titul. Kvůli absenci maturity jsou Svatoplukovi Bartíkovi dveře českých univerzit zavřeny.

Svatopluk Bartík má konečně titul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opoziční zastupitelé Brna-středu doufají, že s titulem získá Svatopluk Bartík, dr. h.c., CLCI (USA) větší sebevědomí a to se projeví v práci pro MČ Brno-střed. Prozatím ji zcela postrádají a osobní výzvy zastupitelů radnímu nepadají na úrodnou půdu. 

Svatopluk Bartík Brno-střed vůbec nežije a zatím je pro koalici pouze přítěží. Na zastupitelstvu Brna-střed koalici jako hlavní legislativec už třikrát zavedl za hranici zákona.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…