Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.10.2013 13:52:16

Nezneužívejme mentálně labilních jedinců ve volbách

Nezneužívejme mentálně labilních jedinců ve volbách

Prohlášení místopředsedy KSČM a kandidáta do Poslanecké sněmovny PČR

Paní Černochová, kandidátka do Poslanecké sněmovny za ODS  sdělila dnes Parlamentím listům, že kvůli jakémusi vulgárnímu mailu, prý od nějakého pana Rozsívala, bude volit pravici. Já loni v senátních volbách v Praze dostal také nějaké vulgární maily, pro změnu od lidí hlásících se k ODS. Myslím,  že magory netřeba brát ve veřejném diskursu vážně ať se zašťitují jakoukoliv ideologií.
Pokud si takový člověk, jako je autor vulgárního mailu, říká komunista, tak zcela neprávem. Neznám takového člena KSČM.  Už z toho jak se vyjadřuje je zřejmé že jde o neomaleného sprosťáka, kterému snad nedochází že urážení a vyhrožování jiným lidem může být i trestným činem. Dávat takové úlety do souvislosti s politickou soutěží  působí účelově.
Jako si myslím, že ODS loni neměla nic společného s napadáním mé osoby, tak tvrdím že  KSČM s takovými lidmi také nemá a ani nechce mít nic  společného. Na akci v Praze na náměstí Míru tento týden se KSČM nepodílela i když pokojný mítink proti válce obecně nepovažujeme za nic závadného. Pokud se ale na takové akci přiživují provokující, pochybné či duševně labilní existence, tak s tím samozřejmě nemůžeme souhlasit. A lidé nechť si zvolí mezi pravicí a levicí podle programu a plnění předvolebních slibů.


Jiří Dolejš
místopředseda KSČM
a kandidát za KSČM ve volebním  kraji Praha

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama