Ing. Michael Canov

  • SLK
  • Liberec
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.11.2018 11:47:24 - mraz

Přijal byste nabídku řídit senát?

Dostalo se vám ji? Údajně nejste schopni se v senátu na předsedovi senátu dohodnout. Nemyslíte, že je třeba tyto žabomyší války co nejdřív skončit? Oč tu jde? O voliče určitě ne. Těm jde přeci o to, abyste splnili to, co jste slíbili. Většině z nás je jedno jakou máte funkci ( i kolik berete peněz). Důležité jsou výsledky. Senátor jako senátor. I když chápu, že je předseda významné pozice, pro nás lidi se tím nic nemění. A to, že se demokratičtí politici nejsou schopni dohodnout na vás určitě nevrhá dobré světlo a nahrává to jen těm, co jsou proti zachování senátu. Myslíte, že se ještě letos dohodnete? Do kdy musí být jasno?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.11.2018 18:59:45 - Ing. Michael Canov
 Dobrý den, takovouto nabídku jsem neobdržel. Pokud bych jí obdržel, tak bych jí nepřijal, protože dle mého názoru jsou v Senátu lepší kandidáti. Dne 14. listopadu bude tzv. plénum, kde budou pravděpodobně navrženi 3 kandidáti. Po prvním kole zřejmě zbudou 2 a z nich vyjde v tajné volbě vítěz (pokud získá většinu hlasů z přítomných senátorů). Pokud ne, volba se bude opakovat. Více Vám v tuto chvíli nedokáži sdělit.