JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.01.2018 12:06:09

Demokraté verzus demokracie

Demokraté verzus demokracie

V naši zemi je mnoho lidí, kteří používají pojem demokracie téměř v každé větě. S demokracií se probouzí i usínají, ale její obsah je pro ně prázdným pojmem a kdykoli mohou tak to dají jasně najevo.

Mnoho z nás politiků, kteří nemáme tu možnost svobodně se vyjadřovat ve veřejnoprávních médiích, a pokud je o nás zmínka tak vždy jen negativně, pomlouvačně a lživě, musíme využívat sociální sítě. Své by o tom mohl vyprávět i pan prezident Miloš Zeman, ale i mnoho dalších. Oblíbenou sítí je tak Facebbok nebo Twitter. Jenže sdělovat svoje názory, které nejsou v souladu s tzv. demokratickými prozápadními hodnotami je stále složitější. Ti co si říkají demokraté dělají vše proto, aby názor protistrany nezazněl. Sami o své vůli se stali cenzory a bedlivě sledují příspěvky každého "oponenta". Nutno dodat, že jsou za to i dobře placení, neboť se schovali do několika neziskovek, které se pevně přisály na státní rozpočet z sají z něho milióny korun ročně.

Aby si každý mohl udělat vlastní názor, sdílím informaci ze sociální sítě Facebook, která mi vystavila blokaci na 30 dní za tento text: Přátelé, jsem zvědav, jak dlouho budou švédští otcové trpět toto multikulturní obohacování jejich dcer :( s odkazem na článek, který byl publikován na Parlamentních listech 27.12. 2017 - viz. odkaz: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Mimoradne-brutalni-pripad-ze-Svedska-Divku-nejenom-hromadne-znasilnili-ale-navic-ji-provedli-neco-opravdu-zvrhleho-517726.  

Ale abych nebyl jen negativní tak je nutno konstatovat, že v Německu a dalších západních zemích jsou na tom lidé ještě mnohem hůře. Tam už je rovnou trestně stíhají a není daleko od toho, kdy je budou také zavírat do vězení.    

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 2 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama