MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D.

Pane předsedo

pokud se vrátíte do vysoké politiky stanete se etalonem morálky a čisté politiky opět pro lidi, tzn. pravým opakem koalice a zkompromitované ČSSD? Můžete zo zaručit?

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D.
MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D.

Dpbrý den,pane Bělobrádek

na fotu máte krásného kloučka a manželku.Nedávno jste podpořip studenty proti té paní na škole....a toto by se vám také líbilo Jak by vám a vaši rodině bylo???Jestli jste otec-na rozdíl od těch dětí co jsou manipulovány ,měl by jste si uvědomit,že vyhrožovat ublížením dětem je spodina...a vy takovéto PODPORUJETE!! Bayerová KSČM rozhovor na P.l...

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D.

koalice v Jihomoravském kraji

Pane předsedo cituji vaše slova: "Pokud jde o koalici, naplno vylučujeme jen koalici s komunisty nebo s podporou komunistů.." jak ale vysvětlíte koalici v Jihomoravském kraji, kde uzavřením písemných smluv mezi KSČM a ČSSD a KDU-ČSL vznikla faktická trojkoalice KSČM, KDU-ČSL a ČSSD??? (Komunisté se písemně zavázali jednat ve vzájemné shodě a souči

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D.

ale kdepak

Jak to může být jednoduché, že dle výsledku voleb poměrného systému se rozdělí kdo s kým atd nám pragmaticky dokazuje auktuální vláda s nesmírnou touhou přežít co se dá. Ač vláda škodí, zůstává. Nevím zda se shodneme jak z toho ven. Ústava šitá horkou jehlou, volič v zajetí politika, stát funguje špatně a není vůle to změnit. Strany místo kvalitní

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D.

mrazkova.j@centrum.cz

studenti mají pravdu a Vy jste demokraticky smýšlející????Jste normální karierista a o demokracii víte akorát to ,že se mají črnoprdelníkům vrátit majetky, která oni sami nakradli.Studenti,kterých máte plnou hubu sami poznají Vaši "upřímnost" až vylezou do života realit.Takže s tou sebereflexí bych být Vámi začala už předevčírem.

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D.
MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D.

ČSSD se odhaluje, jde radši s komunisty, než s námi

Proč jste mi pane Bělobrádku neodpověděl na dotaz, co jste dělal na kongrsu ODS v Brně. ? Otázka zněla zda jste se tohoto kongresu zúčastnil z vlastní iniciativy, či svoji sympatií k ODS, nebo jste byl pozván a kým? Víme že KDÚ-ČSL se totiž věřit nedá, ta jde vždycky s tím, kdo je zrovna u moci! To odpovídáte jen na to , co se Vám hodí?

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D.

ČSSD se odhaluje, jde radši s komunisty než s námi.

Pane Bělobrádek, můžete nám odhalit co jste dělal na Kongresu ODS který se nedávno konal v Brně? To byla Vaše vlastní i niciativa a nebo Vás tam vyslala vaše strana KDÚ-ČSL, o které je známo, že se spolčí s každým, kdo je v danou chvíli u moci.? Pokud jste věřící, pak děkuji za úpřímnou odpověď.

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D.

volby

Pane Bělohrádku,myslím,že vítěz voleb si vybírá koaliční partnery.Tak proč tady brečíte,že s vámi ČSSD nechce spolpracovat?

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D.

Poraďte vítězům

Kdyby jste byl v roli vítěze voleb, ve kterých občané dali jasně najevo, že chtějí levici "hodně vlevo", šel by jste s pravicovou (či středovou) stranou do koalice? Jak by jste se podíval do očí svým voličům?

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D.

Cesta do pekel

Pane Bělobrádku, nemyslíte si, že Váš optimizmus ze získání 9,04 % hlasů je falešný?. Přes to, že se ve svých vystoupeních, viz dnes na sněmu ODS, distancujete od KSČM a svůj tzv. úspěch ve volbách opíráte o nekompromisní postoj ke KSČM, máte s touto stranou něco společného, pevnou voličskou základnu s pevným stropem, jste stranou jejíž úspěšnost

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D.
MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D.

obrat v názorech

Dobrý den, přečetl jsem si dva vaše články, jeden před volbami s názvem "Nepodpoříme ani oranžové dluhy ani modrou korupci" a druhý váš názor po volbách s názvem "Pokud jde o koalici, naplno vylučujeme jen koalici s komunisty nebo s podporou komunistů.." na můj vkus trochu rychlý názorový obrat, co vy na to? Děkuji.

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D.
MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D.

TOP O9

Jak nyní vnímáte problémy v TOP 09? Domníváte se, že straně podaří udržet ve vrcholné politice? Ptám se Vás proto, že TOP 09 vznikla po odchodu řady lidí z KDU-ČSL, a ta je nyní na vzestupu.

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D.

ČMMJ

Vážený pane Doktore, před nějakou dobou jsem četl v Myslivosti rozhovor s Vámi. Chtěl bych se Vás proto zeptat, jak se díváte jakožto myslivec a zároveň politik strany, která vychází z křesťanských základů na kauzu pronájmu části prostor pojišťovny Halali za hampejz velmi pokleslé úrovně (http://zpravy.idnes.cz/myslivci-se-boji-erotiky-v-sidle-jedn

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D.

školství

Pane předsedo, cituji vaše slova:,, Nejhorším projevem politiky zaměřené jen na současnost je vedle neodpovědného vršení dluhů podcenění významu kvalitního vzdělání.“ Jak byste situaci řešily? Jaký postoj máte k soukromým školám, zavádění zápisného na VŠ a k základním školám, jež nemají finanční prostředky pro svůj rozvoj?

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D.

AntiMešita : Pozdrav panu Bělobrádkovi.

Dobrý den. Pane Bělobrádek, velmi Vás zdravím. Dne 16.10.2012 mám v Hradci Králové v Adalbertinu přednášku na téma "Muslimové a mešita v Hradci Králové". Při příležitosti této přednášky rád vzpomenu na naši společnou přednášku na téma Islamizace v únoru 2012. Děkuji za tuto zkušenost. V. Kusák, předseda AntiMešita o.s. a IVČRN o.s.

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D.