Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.04.2021 7:18:19

Nesouhlasíme s imigrační politikou Evropské unie!

Nesouhlasíme s imigrační politikou Evropské unie!

V roce 2020 požádalo dle aktuálních údajů Eurostatu v evropských zemích oficiálně o azyl celkem 416 tisíc imigrantů. Převážná většina z nich zastává islámskou ideologii, která je neslučitelná s evropskými hodnotami a demokracií.

Hnutí SPD dlouhodobě zastává názor, že současná podoba evropské integrace je chybným projektem vytvoření evropského superstátu, který je veden s cílem oslabení a likvidace národních států a národů Evropy, neboť projekt stávající evropské integrace prosazuje řízenou islamizaci Evropy. Probíhající nelegální imigrace v konečném důsledku ohrozí svobodu a demokracii jednotlivých suverénních států, a to včetně jejich hodnot, kultury a tradic. V hnutí SPD nehlásáme nenávist k žádnému národu, rase, kultuře nebo náboženství, ale zcela respektujeme, že naše společnost má národní tradice vycházející z kořenů židovské, antické a křesťanské kultury a civilizace. Je naší povinností tyto hodnoty chránit a uchovat pro budoucí generace, neboť jsou základem demokracie, svobody a lidských práv. Probíhající islamizace evropských zemí je s těmito hodnotami neslučitelná.

Z uvedených údajů je zcela zřejmé, že i když se všechny státy na světě potýkají již déle než rok s koronavirovou krizí, imigrace do Evropy nepolevuje. Imigranti si za svůj cíl vybírají převážně členské země Evropské unie, neboť jsou si velmi dobře vědomi, že pokud se do některého z unijních států dostanou, bude jim vyplácen sociální příspěvek, pomocí kterého budou moci pro ně v „nové“ zemi bezstarostně žít a prosazovat zde svou kulturu. Většina imigrantů zastává nenávistnou, netolerantní, velice násilnou a ženami opovrhující islámskou ideologii a řada z nich se hlásí k Islámskému státu, který má na svědomí mnoho teroristických útoků.

Největšímu náporu imigrantů čelila Evropa v roce 2015, kdy v některé z evropských zemí požádalo oficiálně o azyl celkem 1,22 milionu lidí. V následujícím roce 2016 přibylo dalších více než milion imigrantů, kteří se v Evropě chtěli usadit. Současné počty imigrantů jsou stále velmi vysoké a vrcholní představitelé EU svou nastavenou imigrační politikou tuto imigraci podporují.

Uvedené statistiky uvádějí, že nejatraktivnější zemí pro imigranty se v loňském roce stalo Německo. Zde o azyl požádal každý čtvrtý imigrant. Celkem Německo evidovalo přes 100 tisíc takových žádostí (25%). Druhé skončilo Španělsko (21%), třetí Francie (20%), dále pak Řecko (9%) a Itálie (5%). Těchto pět zemí pak dohromady vyhledalo 80% všech žadatelů o azyl, kteří vloni do Evropy přišli. Nejvíce imigrantů pochází z afrických zemí. Studie uvádí, že islámská populace v Evropě se stále zvyšuje a do roku 2050 se může až ztrojnásobit. Důvodem růstu je vyšší porodnost islámských žen a nízký věk přicházejících vyznavačů islámské ideologie.

Hnutí SPD jako jediné z parlamentních stran zastoupených v Poslanecké sněmovně prosazuje vystoupení České republiky z EU na základě výsledků provedeného referenda, neboť chceme, aby naši občané žili v bezpečné zemi. Jedním z mnoha důvodů je i to, že nesouhlasíme s imigrační politikou prosazovanou vrcholnými představiteli EU.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama