Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.06.2018 19:39:00

V sázce je i pověst u našich partnerů

V sázce je i pověst u našich partnerů

Komentář na facebookovém profilu k stagnaci projektů ministerstva obrany

 Klíčové akviziční projekty ministerstva obrany stagnují a jsou neustále odkládány. Za minulého ministra obrany Stropnického narážely na nedostatek odvahy a ačkoliv jsme byli neustále ujišťováni o tom, že například nákup radiolokátorů MADR bude co nevidět dotažen do konce, nic takového se nestalo.

Ministryně Šlechtová nyní navíc přichází se závažnými obviněními, která jejich nákup opět odsouvají na neurčito. V sázce je přitom nejen nedostačující pokrytí našeho vzdušného prostoru zastaralými sovětskými stroji, které již přesluhují, ale také pověst u našich partnerů, s nimiž se nejen o této zakázce, ale také například o nákupu víceúčelových vrtulníků, vedou již dlouho rozhovory.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama