Poslední příspěvky z profilů

Ing. Petr Beitl byl položen dotaz

Eurokomisař

Pořád se tu mluví o eurokomisaři. Mě by zajímalo, v čem je pro nás lidi tato funkce důležitá? A jestli je, proč se diskutuje o tom, kdo jej nominuje víc, než o tom, kdo bude nominovaný? Fakt si myslíte, že nezkušená Nerudová je dobrá volba? Proč třeba nenominujete nějakého nestranného kandidáta, kte...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Ing. Jan Zahradil
Ing. Jiří Paroubek
Ing. Jiří Paroubek vložil nový článek

Chaos v Bílém domě?

Páteční odvolání personálního šéfa Bílého domu Priebuse a jmenování nového personálního šéfa, vysloužilého generála Johna Perryho, nebylo zas až takovým překvapením.

Mgr. Daniel Herman
Ing. Věra Kovářová
Ing. Antonín Seďa
Tomáš Macura
Tomáš Macura vložil nový článek

Divadlo J. Myrona půjde na výstaviště

„Prostředky vynaložené na přizpůsobení výstavního pavilonu potřebám divadla by tak měly trvalé využití, navíc by ve městě přibyla další divadelní scéna,“ řekl primátor Macura.

Dan Ťok
Dan Ťok vložil nový článek

Odvedli jsme tranzitní dopravu ze tří obcí

Řidičům se dnes otevřela silnice I/34 Božejov – Ondřejov – Pelhřimov. Zprovoznění nového pět a půl kilometru dlouhého úseku přispěje k bezpečnějšímu a plynulejšímu průjezdu západní částí Vysočiny směrem na Jindřichův Hradec.

Mgr. Jana Černochová
Ing. Jiří Paroubek
Mgr. Martina Berdychová
Dan Ťok
PharmDr. Jiří Skalický, Ph.D.
Radek Rozvoral
Mgr. Ivo Pojezný
Změna pro lidi
Změna pro lidi vložil nový článek

Využijí Poláci nabízející se šanci?

Světovými i českými médii, včetně České televize, hýbe polská „justiční reforma“. Vládnoucí strana PiS se pokusila řešit problém úplatného soudnictví a jeho snah o ovlivňování politického směřování země. Nelze se jí divit.

Mgr. Daniel Herman
Ing.  Michal  Dvouletý