Poslední příspěvky z profilů

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
kraj Středočeský
kraj Středočeský
kraj Středočeský
Ing. Jan Skalický
Ing. Jan Skalický vložil nový článek

Praha 5 a její smutné hospodaření

Jak se minulých dnech mohli dočíst čtenáři některých novin, radnice Prahy 5 patří k nejhůře hospodařícím městským částem. Dochází tady k neuvěřitelnému plýtvání penězi.

Jan Jirků, MBA
kraj Středočeský
Ing. Karel Fiedler
Ing. Karel Fiedler vložil nový článek

Boty šéfa dopravy

Nic netrvá věčně. Ani oněch pověstných dvacet minut slávy. Pro politiky to platí dvojnásob. Přežijí jen ti nejsilnější, což samozřejmě nutně nemusí znamenat ti nejlepší.

Ing. Antonín Seďa
RNDr. Milan Neubert
RNDr. Milan Neubert vložil nový článek

Ode zdi ke zdi

Berlínskou zeď a Velkou ukrajinskou zeď odděluje jen 25 let. Nic jsme se nenaučili a nic nezapomněli. Smutný příběh s běžným koncem.

Ing. Zdeněk Štefek
MUDr. Jan Hýsek
Petr Cvalín
Prof. MUDr. Rostislav Vyzula, CSc.
Prof. MUDr. Rostislav Vyzula, CSc. vložil nový článek

Týrání dětí

První mediální informace o primáři dětského oddělení bylá že týral děti. Jen postupně jsme se dozvídali více a hned se hledal viník. To se lehce řekne, ale těžko dokazuje a na to jsou vyšetřovací orgány, aby případ začaly okamžitě vyšetřovat.

Jan Jirků, MBA
Jan Jirků, MBA vložil nový článek

Jak mohou obce pomoci mladým nezaměstnaným

Je měsíc září, měsíc zápisů mladých lidí …..... do evidence Úřadů práce. Pro mnohé začne kolotoč opakovaných odmítnutí z důvodu absence praxe a nárůst frustrace. A právě zde, když ne stát, mohou alespoň trochu pomoci města a obce.

PhDr. Josef Skála, CSc.
PhDr. Josef Skála, CSc. vložil nový článek

Tajenka „kauzy Jevtušenkov“

Zatčení oligarchy Jevtušenkova rozpaluje vášně. Fanklub té fauny už straní i mamutí daňové delikvenci. Ti, kdo tou zvířenou opovrhují, se leckdy kojí i předčasnou nadějí. Tím ani oním netrpí Michail Chazin.

Petr Cvalín
Petr Cvalín vložil nový článek

Poslanci hlasovali o odsouzení Ruska. A zklamali pravici

Pozitivne vítám, že díky hlasům komunistických poslanců za přispění vládních poslanců sociální demokracie na mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny nebylo přijato usnesení, které označilo Rusko za "agresora" a odsoudilo jeho jednání na Ukrajině.

kraj Středočeský
kraj Středočeský
JUDr. Ing. Miloslav Ludvík
Ing. Mgr.  Milan Šarapatka, Ph.D.