Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.05.2012 18:16:02 - gangrena

Hlouposti podle Bakaláře

Vážený pane Dolejši,
vzhledem k vašim několika vyjádřením proti módní vlně "anticikanismu" v Česku by mě zajímal váš názor na tento článek: http://www.kscm-trutnov.cz/phprs/rservice.php Co říkáte tomu, že jedna z vašich místních organizací se zcela veřejně hlásí k biologickému rasismu jako vystřiženému z dob 3. Říše? Pokud by článek náhodou nebyl dostupný, ráda vám zašlu printscreen.
Zdravím (i když nepodporuji&nesympatizuji),
K.S.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.06.2012 19:35:17 - Ing. Jiří Dolejš

Nejde jen o mé postoje odmítající xenofobní anticikanismus jako zcela špatné řešení romského problému . KSČM má ve svém volebním proramu přímo bojovat proti všem formám diskriminace a intolerance včetně rasismu a neofašismu. A tenhle článek jde bohužel špatným směrem, když vyvozuje genetickou předurčenost Romů k špatnostem.

Názor na takto konstruovaný lčánek je myslím dost jasný. Citovaný Petr Bakalář je autor na nějž použít slovo kontroverzní je velmi slabé. Nebál bych se ho označit za pokračovatele rasových teorií šířených za časů Třetí říše.  A odvolávat se na něj je v rozporu s programovou orientací KSČM,