Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.06.2012 17:22:30 - Loyza De Conteyner

Politický orloj

Ano souhlasím že by na ten post měl přijít člověk s náklonem k levici. Problém je že třeba politici ČSSD mají levicovosti atd plnou hubu ale skutek utekl.Ostatně ona vlastně ČSSD žádnou levicí nikdy nebyla,leč volič na to zatím slyší.Já zatím nikoho jako vhodného kandidáta pro podporu KSČM nevidím,snad jen Dinstbier.Ale to je můj názor,nemám jiné informace než z medií.
Co říkáte na Pospíšila? Jsem rád že je pryč,nemám rád Koalici ale některé lidi více. U Bradáčové si myslím že pracuje na objednávku,alespoň podle toho co vím z medií.Bude to z bláta do louže. Snad se tam nedostane.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.06.2012 17:47:22 - Ing. Jiří Dolejš

Zakousnutá ODS o jméno ministra spravednosti a tanečky TOP09 či LIDEM kolem je problém vládnoucích stran - ne opozice. Faktem je že neutralita moci soudní je pilíř právního státu a politické poryvy větru by s tím neměly tak mávat. No neměly, ale...vidíte to sám

Postava českého prezidenta je určitě důležitější pro budoucnost - vzpomeňme co dělat ten dosavadní, když se tvořila v roce 2006 a 2010 vláda. Jak zviditelnil své politické inklinace. Protoiže je naděje na změnu vládní konstelace - nadužívání prezidentských ústavních kompetencí při tvorbě vlády by mohlo být limitující.