Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.10.2017 21:31:07 - hellher

Pane poslanče,

pochopili jste, proč jste neuspěli, nechali jste Okamuru, at´ si přebere spoustu bodů z Vašeho programu a jde mezi lidi, choval se agresivně a ten program, který pouze opsal uspěl, levice vždy vítězila, když se chovala radikálně, dokáže to strana, která si nese název KOMUNISTICKÁ vůbec ještě a co ted´ , dokážete nějak zabránit Babišovy, aby nezprivatizoval tu trošku, co našemu státu ještě zbylo. Jak ted´ tomu chcete čelit. Jsem narozena v roce 1975, na to co se dělo po roce 1989 jsem jen z hrůzou hleděla, od své dospělosti kdy, jsem mohla volit, jsem svou důvěru a hlas dala pouze KSČM, ale nezpůsobili jste svým mlčením, že naší krasné zemi můžou bít poslední roky její existence, bojujte a jděte mezi lidi.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.10.2017 5:40:37 - Ing. Jiří Dolejš

KSČM má svůj jasný a konzistentní volební program a při jeho popularizaci rozhodně nemlčí. Je to programově  nejsolidárnější alternativa z celé volební nabídky v ČR. Ve volební kampani ho propagovaly desítky a desítky kandidátů a tisíce členů strany a sympatizantů.  Jsme strana poučená i svou historií a k střetu práce a kapitálu se stavíme i na základě nových zkušeností, nejsme ti co hledí do minulosti ale do budoucnosti. Proto je důležité náš solidární program a jeho priority nadále propagovat .i přes současné oslabení politické levice. Generační obměna strany , která potvrdí že nejsme přežilá parta normalizačních rekvizit, tomu může perspektivně také napomoci   ..  

Pokud se některými body našich programů z posledních voleb inspiroval pro svá hesla i T.Okamura (jako např. obecný zákon o referendu, řešení exekucí aj), potvrzuje to jen že jde o problémy které lidi zajímají.  Populistická  a k účelovému šovinismu sklouzávající pravice je však svým celkovým zaměřením jinde. V podstatě je s tzv. establishmentem spojená  a může připravit svým voličům obrovské zklamání. Vzájemný souboj privatizačních elit provázený nástupem nových stran jako podnikatelských projektů je jen iluzí skutečné změny bez systémové alternativy a při prvním nárazu spojeném s koncem ekonomické konjunktury jejich reklamní maska spadne.