Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.03.2018 19:30:29 - Motto-motto

Rusko a my

Dobrý večer, takže nás Rusko obviniilo bez důkazů? Proč zrovna nás, když Zeman s Putinem si jsou tak blízko? Kdyby Rusko obvinilo jen západ, tak to není nic neobyvyklého - ne že by to bylo v pořádku, ale je to už celkem normání soušást politiky. Proč ale Rusko útočí na nás nebo Slovensko?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.03.2018 7:08:26 - Ing. Jiří Dolejš

Nezbývá než přijmout jako fakt, že propagandistickou válku hrají všechny strany - jako hrozba Západem  mobilizuje Putinovy voliče, tak hrozba autoritářským  Ruskem zase působí na některé lidi na druhé straně.

Jiná cesta než vyšetření smrtícího útoku na člověka (přinejmenším jde o trestní čin) není - to že ČR je součástí NATO a že na našem území (Vyškov na Moravě) je zařízení které se na bojové otravné látky specializuje je fakt.

Prostor pro spekulace a lži tu je, jedno jestli jde o Británii a Švédsko a nebo Prahu či Bratislavu  - pro nás je podstatné že premiére ministr zahraničí a ministryně obrany se vůči lživému obvinění ohradili.

je otázka zda z dnešní schůzky evropské Rady má vyplynout pokračování diplomatické války (vyhoštění diplomatů atd), já bych byl pro co nejuvážlivější řešení a napětí neeskalovat zbytečně, to ale předpokládá více podpory pro vyšetřování

Tento naprosto nepřijatelný útok na Skripalovi třeba dovyšetřit a až z výsledků dělat závěry (padni komu padni) - a samozřejmě nejít zbytečně cestou studené, neřku-li horké války. To je myslím jediný rozumný závěr