Ondřej Profant

  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.05.2019 13:16:44 - žluťásek

Jak ušetřit

Dobrý den, já vám věřím, protože jinak byste mi vůbec neodpověděl. Většina se s kritikou popasovat neumí. Odpověděl jste mi skoro na vše. Jen ne na to, proč se možnost jednat s někým online, prohlédnout si dané místo online není dnes obecně více využíváno, když je to podstatně levnější? A pak k těm zahraničním cestám. Když už, tak by tam podle mě nemuslo jet několik lidí za jednu stranu. A když chtějí brát rodinu, tak ať si to zaplatí. Možná si platí cestu, ale co třeba ubytování? To jde určitě na účet nás lidí. Normálně by mohli být ve dvoulužáku třeba dva poslanci, ale takhle má zřejmě každý svůj, aby tam mohl být s partnerkou. Nebo se pletu? Víte, vy jste slibovali změnu, tak ji od vás čekám. Třeba u Babiše, který sliboval hory doly si iluze nedělám - měl 5 let se předvést.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.05.2019 13:28:48 - Ondřej Profant
 My ve straně audiokonference i videokonference běžně využíváme. Proč to více nevyužívají ostatní to nevím.
Jak jsem psal, tak já jsem nikdy nebyl za sněmovnu v zahraničí, čili nevím. Nemyslím si, že má cenu šetřit za každou cenu, ale myslím si, že by každý měl velmi pečlivě zvážit zda je jeho cesta potřeba. A následně by to měl umět zdůvodnit. Pak mi nevadí, že třeba je na pokoji sám. Neviděl jsem, že by si někdo bral rodinu (s výjimkou prezidenta, premiéra apod).
Stojím si zatím, že my se chováme výrazně jinak. Chování ostatních můžeme ovlivnit jen málo, ale snažíme se.