Ondřej Profant

  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.10.2020 11:21:42 - hanka.plna

Milion chvilek

Piráti byli jednou z hlavních stran, který tento spolek podporovali. Co říkáte na to, že Minář chce nyní do politiky, protože je podle něj opozice slabá? A věříte tomu, že to nebyl od počátku cíl tohoto sdružení-Mináře? Že se chtěl jen zviditelnit? Podle mě původní myšlenka byla dobrá, ale už dávno se to zvrhlo v účelový projekt. A co víc, podle mě umí jen kritizovat. Nenabízeli žádná řešení a nechápu, čím se chce teď lišit od stávající opozice. Jaký je váš pohled? Plná

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.10.2020 14:59:53 - Ondřej Profant
Myšlenky spolku podporujeme. Pan Minář se nějak rozhodl. Osobně to nepovažuji za šťastné rozhodnutí. Ale myslím si, že na to pan Minář přijde sám.

Nemyslím si, že je vždy třeba přinést řešení. Například upozornit na klimatickou změnu je důležité, ale způsobů jak zlepšit situaci je velmi mnoho a pro každé území jiné. Jsem rád, že Milion chvilek upozornil na problémy.

Velkou otázkou je také jak se spolek vypořádá s odchodem pana Mináře a vztahem spolku s ním.