Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.11.2012 14:00:59 - tipik

Kam míří lidovci ?

i když zřejmě vytekl jak hydrant a popletl si KSČ s součanou KSČM nebo nevím,ale ten člověk je žlučovitý,až nebezpečný..myslím,že TOP s ODS budou mít problém..(odpovídal na dotaz endru)

Odpovídá: Pavel Bělobrádek
S komunisty spolupracovat nebudeme
26.11.2012 13:46 - Jsme jediná strana v ČR, jejíž stanovy přísně zakazují kandidaturu bývalých členů a spolupracovníků StB

Vážený pane či vážená paní,

Jsme jediná strana v ČR, jejíž stanovy přísně zakazují kandidaturu bývalých členů a spolupracovníků StB (poučili jsme se v aféře Bartončík a toto ustanovení dodržujeme). Rovněž za nás dle našich stanov nesmí kandidovat bývalí funkcionáři KSČ ani členové Lidových milic.

Platí to i pro vnitřní funkce ve straně. My si členů KSČ nevážíme, protože nám v padesátých letech popravili mnoho poctivých lidí, kteří se v ČSL angažovali. Když se nepodařilo zlomit náš odpor proti komunistům fyzicky, ani mučením ani popravami, zlomili nás tím, že nám dosadili vedení přímo z řad KGB, které s komunisty čile kolaborovalo. Proto jsme po listopadu provedli tak důkladnou očistu. S komunisty spolupracovat nebudeme, nevolte nás, když se Vám to nelíbí.


S pozdravem Váš PB

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.11.2012 17:37:00 - Ing. Jiří Dolejš

Jde o to jak prosazovat program, levicovější  a sociálnější program prosadíte spíš s KSČM. V 50: letech byli i metzi komunisty lidé věřícví - papež je exkomunikoval. Přesto je dnešní KSČM vůči věřícím vstřícná a určitě není proti duchovní práci církví. Jen oponují bažení po majetku ze strany některého kléru..

Poctiví křestané mají scoiální cítění a s rozpaky přijali rozodnutí o críkevním majektu. S TOP09 a ODS ale prosadí opak. Je na lidovcích co si yvberou. Ale už jednou z parlamentu pro poklonkování asociální rpavici vypadli. Spolupráce s levicí je pro ně logicjká a na jižní Motravě i možná. Tak ať ukáží co umí.