Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.11.2012 10:49:12 - tipik

Chyba s ústavním soudem

můžete mi pokud možno obratem,napsat co to znamená 100 000 pokuty v Brně pro KSČM??..můžete to napsat popřípadě i oficielně na P.LISTY?Nějak se mi nechce věřit,že by KSČM opovrhovala soudem...podle mne je v tom nějaká čertovina..moc děkuji za brzkou odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.11.2012 14:52:58 - Ing. Jiří Dolejš

Na podstatě ústavní stížnosti  a politické pozici KSČM k meritu stížnosti se nic nemění. KSČM byla jen vedlejší účastník řízení a určitě je dobře že věc byla projednávána veřejně.  Je jen škodou KSČM že se u tohoto důležitého  jednání nezviditelnila lepším způsobem. A je dobře že US alespoň z části uznal oprávněnost stížnosti ( v pasáži povinné veřejné služby).

To že kvůli lidskému selhání nebyla zajištěna účast pověřeného poslance za KSČM je samozřejmě naše zbytečná chyba a my určitě se mezi sebou poučíme, aby se to nemohlo opakovat. ČSSD jako spolupodepisovatelům stížnosti jsme se již omluvili, rozhodnutí o pokutě respektujeme i přes možnost konečnou výši ještě změnit. Snaha z toho vytřískat nějaký mediální kapitál je ale zbytečná.