Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.12.2012 9:08:55 - tipik

Podpořem součinost levice

Jestli Remek v pátek vystoupí se Zemanem,budete v háji.Benešová Sobotkovi,vám Remek,ale obě osobnosti jsou NESROVNATELNÉ...snad je to náhoda,že zrovna před sobotním setkáním vašeho vedení,ale kdo tomu má věřit???!!Já vím klídek:-),ale nemohu v klídku přihlížet:-)...Máte vůbec šanci to Remkovi rozmluvit nebo je to demokracie?Jestli je,tak Fisher asi vyhraje,protože nejen já,ale jistě spousta lidí levice prostě k volbě nepůjde...on Zeman pěkně zatopí ČSSD a tím i vám..

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.12.2012 0:31:37 - Ing. Jiří Dolejš

Pan remek má samozřejmě právo na svůj soukromý názor. Mluví ovšem sám za sebe a ne za KSČM. Myslím že podstatné je žíci si, co pomůže změně a ne pokračování starých kamadádšoftů. Volba tradičních osobností a nebo mít konečně levicovějšího kandidáta, který za sebou netáhne síť kontaktů z let transformace ? 

Tahle volba může rozhodnout o další budoucnosti,,nejde přeci o vyrovnání účtů za nepovedenou volbu zu roku 2003. Přízmení kjalkulace nás jen udrží ve stavu v jakém jsme.  Zkušenost neí marná, ale tady asi nestačí.  ve volbě mezi technologií moci a vizí levicové inciativy by mělo vyhrát to druhé. Tož tak.