Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.12.2012 18:17:16 - tipik

nebát se doporučení

Tady na P.l. je článek jako noha, s celkým fotem Remka a rozhovorem.
Jasně se vyznává k příteli Klause- Zemanovi a dokonce říká,že i u vás bude lámat o víkendu na KSČM ,aby šla proti ČSSD s ODS Trojským koníkem a nabízí se Zemanovi na podpůrných akcích!!!...takže buď myslet na KSČM jako stranu a spojence s ČSSD V PŘÍŠTÍCH VOLBÁCH jít i za cenu případného neúspěchu Diensbiera do podpory jeho nebo udělat tu filipovinu:-) a chytrou horákyni a doporučit ať si voliči sami rozhodnou.Jenomže já bych raději v současné atmosféře myslel na BUDOUCNOST STRANY a tedy spolupráci s ČSSD...a vyjádřil se jednoznačně.Po volbách vše utichne a bude se účtovat---a do parlamentních voleb bude zase blíže.Podle mne laika máte jediněčnou šanci,protože Bělobrádek se znemožnil účastí na tom kongresu ODS a tím projevem.a ČSSD by musela být na hlavu jít s KDU...i když Hašek a podobní jsou antikomo,ale byli by v menšině...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.12.2012 8:52:30 - Ing. Jiří Dolejš

Už nepostavit vlastního kandidátta  ale pak ani nedat  doporučení na to koho volit by bylo produktem nepochopitelně ústupnickéh politiky. Není důvodů proč doporučení odkládat a ani proč se bát, že snad těm doporučením ublížíme. Když už dva kandidáti přišli ke KSČM žádat podporu tak co by jim mělo ještě škodit ? 

Pokud jde o hodnotou orietaci tak snad problém nemáme. jde nám o posílení elvicového pohledu an svět, o součinnost levice shcopné být protiváhou pravice, A tím že tohle řejkneme jasně  zbavíme se podezžření že snad ve skutečnosti hrajeme na rozptýlení hlasů i když jakoby deklarujeme opak.