Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.12.2012 9:23:17 - tipik

Doporučení KSČM

protože z ní cítím-snad správně,že i vy jako vysoký představitel vedení KSČM chápete důležitost podpory Diensbiera ze stradegického hlediska strany a jejího zájmu stát o to,aby vedení ČSSD pochopilo,že se navzájem potřebujete a podpoříte.Možná by nebylo od věci i TOTO zdůraznit,při podpoře p.Diensbiera OFICIELNĚ a KLIDNĚ i přes media.Ať to ví CO NEJVÍCE LIDÍ..oni by měli cítit soudržnost obou stran i přes některé pochopitelné menší nuance,protože je to pro významnou část populace velká naděje!Pokud přihlédnu k jedné stížnosti tazatele,kterou jsem dnes četl na to,že o vás Bělobrádek (spolu s rektory,studenty a vůbec )tvrdí,že jste jako extremisté nedivte se ,že na diskuzích o vás mluví ve srovnání poslední dobou dokonce jako o nacistech A TO SE NA MNE NEZLOBTE JE TROŠKU SILNÉ KAFE!! Kam až to necháte zajít?Teď oslovuji i celé vaše vedení-Filipa,Kovačika atd..??100x opakovaná lež se stává pravdou a tady by se to mohlo podprahově vžít,že KSČM =NACISTÉ!!!!!!!!!!!!!!!a to snad nechcete...doporučuji jako LAIK zakročit a OFICIELNĚ se KONEČNĚ ohradit!!!!!!!!!!!Oni mohou mít výhrady-je demokracie,ale rubikon slušnosti má také své meze a když mne někdo PRACHSPROSTĚ uráží,mám nastavit druhou tvář?!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.12.2012 8:27:40 - Ing. Jiří Dolejš

Doporučení na prezidentského kandidáta je jen doporučení v přímé volbě. Ale opravdu můlže dát infoirmnaci o strategické orientaci KSČM i levice.KDU-ČSL se ukazuje jako partner ČSSD velmi sporný, pokud bude svůj kurs i nadále směřovat především na ODS a TOP09. Za strategické mám nehrát jen na sebe ale persketivně mířit k elvicové součinnosti a defrinitivně pohřbít trezi že nemáme koaliční potenciál.

Výhra M. Zemana by mohla dostat do 1. ligy (parlamentní strany ) i SPOZ ale je otázkou jestli tento subjekt by přispěl k větší součinnosti levice a nebo vy spíše rodící se levicové partenrtství spíše narušoval. tedy i proto já upřednosťnuji Fienstbiera před zemanem, i když cháopu že Zeman je ve srovnání s Klausem určitá změna. Ale mohla by přeci nastat změna daleko výraznější,