Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.01.2013 19:00:35 - tipik

To je přímá volba

jenomže já jen konstatoval,že bohužel-když to řeknu KONKRÉTNĚ -na prezidenta jste navrhovali přítele Zemana Remka - až nyní,to ,ale víme a potom jste neměli žádnou OSOBNOST...a to jsem měl na mysli...není to ostuda.Vždyk i ČSSD měla problém a vlastně i ODS...já myslím,že na tom se nedá nic udělat-ta to v tom člověku musí být-to vlastně přiznal i Nečas...a o tom jsem poprvé vlastně psal....že možná VY by jste mohl jako OSOBNOST KSČM být,ale musel by vám být dán prostor pro individuelní zviditelnění..na netu vás již zná spousta lidí a mediím také nejste nula...ten pražský úspěch byl toho důkazem a nebýt PODLE MNE podrazů vůči vám a různým MASOVÝM manipulacím určitě jste vyhrál...JENOMŽE bohužel...u vás v KSČM se to HODNĚ PODCENILO resp.NEDOCENILO...také zřejmě p.Filip by asi nerad pěstoval sobě za zády silnou osobnost-nic proti němu,ale on ji není a nebude..je to inteligentní politik,ale ne osobnost...když jsem vás viděl na Primě jak Kalousek tenkráte NETRADIČNĚ jednal s respektem a musel zasáhnout moderátor,tím,že vás vlastně odstavil a ptal se jen jeho-pochopil jsem,že nechce jeho debakl...a to bylo v období,kdy byl ještě suverénní a v debatách OVM soupeře drtil ...takže asi tak.Možná by měl člověk psát i jiným členům KSČM svůj názor ,ale na 99,9 % nebudou vesměs reagovat...jestli takovéto věci teda vůbec čtou.Snad -pokud vás nezničí media nebo se nenchá ČSSD zatlačit do kouta se příští rok dostanete do vlády a potom se VY ZVIDITELNÍTE konečně národu.Moc bych vám i straně to přál.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.01.2013 17:00:26 - Ing. Jiří Dolejš

Nakonec právě ty vytypované osobnosti upřednostnili nekandidovat proti jiným kandidátům zleva (zrovna oni volil nakonec už v 1. kole Zemana). To že došlo na levici k rozporu mezi Zemanovci a Dienstbierovci je spíše důsledek toho, že včas  levice nehledala větší shodnu, třeba a společném kandidátu. Ale to nežehrám - chápu že k takovému kroku musí dozrát situace.

Nyní jsme v situaci kdy nevolíme levicového prezidenta ale řešíme kdo je menší zlo. A s tím si musí poradit především každý volič sám v rámci svého svobodného volebního rozhodnutí. manipulacea budou,a le voliče za ruku až za plentu nikdo vést nemůže. A až v této první přímé volbě  zvolíme tak nebo tak, stejně nebudeme spokojený - takže asi nadšený zpěv písně "tak už máme co jsme chtěli " se rozléhat asi nebude.