Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.01.2013 13:41:18 - Řehoř

Potřeba nadnárodních pravidel

jak si vlastně s tou vaší EU představujete náš stát?Víte stále mě zní v uších poslední slova mého otce,krátce před tím než zmřel.A nutno podotknout,že byl jeden z těch kdo byl co by vysokoškolák také potrestán,že rozvážel ledničky,ale netrápilo to ani jeho ani matku a tak jen jeho sova.""Němci nepotřebují na nás už zbraně-položí republiku ekonomicky a vy všichni co budou pro EU jim jen nahráváte do karet"".A je to tady a o to víc mě štve,že zrovna KSČM je tak horující pro EU.Nejsme zase tak malá země,abychom nemohli něco dokázat bez cizích příkazů.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.01.2013 13:57:13 - Ing. Jiří Dolejš
KSČM je pro evropskou integraci a má ji za objektivní potřebu - to za prvé. Za druhé - společná pravdila jsou lepší než trocování v izolaci. Takže ekonomické nadvládě nahrávají spíš ti cose snaží ta společná rpavdila negovat, místo aby si dali tu práci a učinili je co nejspavedlivější. Právě proto že jsme malá země.