Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.01.2013 20:16:33 - maminka

Změna k lepšímu je možná

Radějii bych viděla na hradě někoho jiného, ale správně jste podpořili pana Zemana, nebylo z čeho vybírat,Snad za 5 let , při další volbě prezidenta, více občanů prohlédne pokryteckou a chamtivou politiku pravice a snad ze svých řad postavíte dobrého kandidáta.Neberte to prosím jako fráze, skutečně si to přeji , protože kolem sebe vidím stále více nezaměstnaných mladých lidí, také padesátníků, kteří se bojí stáří a rodin, kde děti nemohou jet ani na školní výlet a kde je již vidět propastný sociální rozdíl.Držím nám všem pěsti.Jarka S.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.01.2013 7:27:16 - Ing. Jiří Dolejš

Česká levice si nyní tak nějak adoptovala spíše centristického než levicového Miloše Zemana i proto, že se nedokázala včas shodnout na dobrém společném knadidátovi (viz výsledek 1. kola). Souhlasím, že Zmena je lepší jak Klaus tak Schwarzenberg. Takže tento postoj i když u mnohých spíše v rovině volby menšího zla, byl logický.

Doufejme že si nový prezident současně uvědomí, že při volební účasti pouhých 59% ho vlastně volilo jen 30% všech voličů   zatímco k volbám nepřišlo 41% a že mnozí volili hlavně proti Schwarzenbergovi a ne až tak pro Zemana. Co bude za 5 let uvidíme, nyní mysleme především na parlamentní volby, které jsou v parlamentní demokracii klíčové.