Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.01.2013 22:40:56 - tipik

Ústecký kraj do toho !

v ústeckém kraji,kde to má KSČM tzv.na triku...hejtman není malé dítě,ale asi by mu rada-podpora atd pomohla...to bude výstavní štít KSČM a nabídka voličům-příští rok...K.Vary,tam to je o něčem jiném...Zeman je jak jste správně podotkl, středový politik.A jeho teorie menšinové vlády značí jak si asi vládu po případné vítězství ČSSD představuje....a media se nepřetrhnou,aby kladně o KSČM psala,tudíž na ústecko do práce..

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.01.2013 14:18:35 - Ing. Jiří Dolejš
V ústeckém kraji vládne koalice, KSČM a ČSSD - takže na "triku" to má celá tato levicová, červeno-oranžová koalice. Před sjezdem ČSD a možným mimořádným kongresem ODS se asi zvažuje jak minimalizovat změnu do leva tím, že se otevře cesta k nějaké středové vloádě. Tím spíš se musí levicové vládnutí "ukázat" a KSČM samoétnáse musí tematicky k tzv.centristům vymezit aby jí nepřetáhli v parlamentních volbách hlasy.