Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.02.2013 12:13:01 - Řehoř

Ne zpět ale dopředu

Vy říkáte,společnost se vyvíjí,ale prosím ona se vyvíjí pro blaho nadnárodních bank??Jinak co děláte pro ty obyčejné lidi,kteří v těch vašich pokusech musí přežívat neboť ti obyčejní s platem kolem 10 tis.skutečně přežívají.A mrzí mě,že Vy jste jeden z těch,kteří tvrdí,že již nejsme suverénní stát,tudíž jinými slovy souhlasíte s tím,že budeme patřit cizím mocnostem neboť co nám dala či dává EU?To,že se zadlužujeme a nejsme schopni se o sebe postarat??Kde je všechen ten průmysl,mozky vývojových institutů,kde je konkurence schopné zemědělství??Kde jsou banky které by měly sloužit našemu státu a ne jen dcery které může kdykoliv vlastní matka vytunelovat a tím i úspory .Tomu říkáte vývoj dopředu??Nemluvím ani o hodnotách,ketré už dnes nikdo neuznáváte-slušnost,úcta atd atd.Jistě kultura to je dnes tak drahé,že už to mladí ani neznají i kdyby jeden chtěl.Máte pravdu,že nemůžeme stát na okraji,ale proč se pokořovat před EU,prosit,zda budu svítit tím či oním,to je opravdu velmi důležité.Dříve jsme převážně sledovali ruské filmy dnes jsou všechny jen americké,tak v čem jsme pokročili ptám se??V tom,že lidé se perou u popelnic a kdo přijde první má se nejlépe??V tom,že se nekoupeme každý den protže musíme šetřit?V tom,že politici řeší své vlastní problémy o přežití svých korýtek a nepracují pro blaho svých poddaných??Tí mylsíte ten vývoj???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.02.2013 15:10:05 - Ing. Jiří Dolejš
Pokrok se prosazuje klikatými cestami a rozhodně je život v 21. století řádově lepší než v století 19.  Pokud se současný svět trápí novými problémy, které jsme  dříve neznali, tak je musíme řešit a ne obracet se proti toku času.  Šídítko starých zlatých časů je falešné. Pohledem vpřed se úsilí o progres liší od reakčních řešení. Šovnismus se nerodí z poznání ale ze strachu. To co v posledních dnech na toto téma např. vypouuští např. Václav klaus je už opravdu blouznivé - tak rigorozně nacionálně konzervativní řešení není ani pro pravici tím spíš pro moderní levici přijatelné.