Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.02.2013 15:30:47 - Řehoř

Realismus opravdu neškodí

ano právě,že se dívám vpřed,ale vidím jen zpustošenou českou zemičku,kde nám už pomalu nic nepatří.To je to kam se mám dívat??To není pokrok vpřed,že se dnes bojím otočit kohoutkem vodovodu,protože nejprve si musím spočítat jestli na to budu mít.To je ten směr pokroku,potom se nedivte,že se každý brání změnám,které nám vnucujete jako ten pravý pokrokový směr.Já nejsem z těch,kdo by plakal za tím co tu bylo,ale vidím co tu je a co si dnes mohu dovolit.Ale nikdy se mi nestalo,že bych chodil a koukal po slevách ne proto,že by to bylo moje hoby,ale proto,že někde musím ušetřit a kde jinde než na těch pokrokových 21 století potravinách.Nejsem z těch kdo si nechá mazat med kolem pusy.ale z těch kdo reálně uvažuje a snaží se chápat co se vlastně děje.Zatím jen to jsem pochopil,že čím víc kradeš,tak máš menší trest a máš se dobře,protže lze za peníze vše koupit.Stejně tak se zdravím kšeftujete a to není ohlédnutí zpět,ale je smutné,když si nemůžete vyzvednout léky,protže levné nejsou a na ty drahé nemáte nebo nebudete jíst.Prosím stůjte oběma nohama na zemi mezi těma co na to nemají vaše platy,ale jen almužny.A tomu všemu Vy říkáte pokrok 21 století??Děkuji pěkně

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.02.2013 15:44:14 - Ing. Jiří Dolejš
takže aby nezůstalo jen u lamnetací vy osobně navrhujete co - protože pouhé remcaly pod svá křídla shánější různá ty populistická, až nahnědlá uskupení (viz někdejší sládkovi republikáni) ale ti nikdy nepřisli s tím co by dělali kdyby mohli. Asi tušili že se jim to nemůže stát. A ti co je voilil byli zklamáni. KSČM má ambici být užitečnější.