Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.02.2013 23:41:59 - Thorisin

Kompetentní volič

Jeden z Vašich stranických kolegů,bohužel prohlásil na veřejnosti něco jiného,než zde tvrdíte Vy.Proč Tedy Komunistická strana? Kvůli ohlupování voličů,nebo jde jen o nacpaná korýtka u politického válu a o jasnou výměnu kabátu a nezměnění názvu,kvůli podpoře od starých a prohnilých politických stran,kde sedí studentíci,kteří studovali za národní peníze a ted národu vymývají mozky a ohlupují ho stejně jako to za starých časů dělal bolševik se všemi levičáky?
Historie je taková,že hlásit se byt jen jménem k odkazu této politické strany pořád zavání politickou nestabilitou v zemi.Tím neútočím jen na Vás,ale i na Vás podobné,co kabát převlékly a utekly do jiných politických stran a dělají ze svých voličů také hlupáky!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.02.2013 12:08:28 - Ing. Jiří Dolejš

Dobré je věcně pojmenovat co vlastně kdo chce.  Rozhodně jsem také za občany, kteří se zajímají o dění a vzdělávají se. Kompetetní volič zvyšuje efektivnost demokracie. Demokratické procedury nemohou nahradit  obsah. A obsah je o programech ale také o osobní integritě těch, kteří ty myšlenky reprezentují a prosazují a o schopnosti lidí je kontrolovat.

V této souvislosti bych měl za rozumné nedělit politiky na ty staré a na ty co jsou už v jiných stranách. Kdo pak zbývá ? Nové tváře, tzv, neposdpané listy - a podle čeho je mám psoudit ? Důležitější jsou snad činy poltiků a ne obličeje na bilboardech. Nevadí mi bývvalý člen KSČ pokud jeho názorový vývoj je pochopitelný. Pokud z toho čouhá jen kariera, je to signál pro voliče. A pokud jde o dnešní KSČM - praktičtější bude vzít si program (viz www.kscm.cz) a bavit se o tom.