Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.02.2013 12:06:53 - Thorisin

Realismus vypadá jinak

Fakta jsou taková,že jsem ANTIKOMUNISTA a budu dokud udržím v ruce zbraň.
Majetek církvi nezabavil stát,ale stát ve vedení s KSČ.To jsou fakta a dané mantinely.Proč já jako NEKOMUNISTA musím PLATIT za problémy KOMUNISTU?
Jasná otázka chce jasnou odpověd a ne věčné vykroucení a převracení faktů.Takže k věci....
Stát,vy i já zaplatí za zločiny strany,která je Vaše spolujmenovkyně.Nevím co je na tom nejasného?Chcete jasně formulovat otázku proč lidi dnes musí doplácet na KOMUNISTICKĚ znárodňování???
Dnes v době ekonomické krize a propadu?Nejsem demagog,ale realista.NIKDO nebyl za ZLOČINY této strany hnát k odpovědnosti a doplácet za to budou další generace.TO je REALITA!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.02.2013 20:49:04 - Ing. Jiří Dolejš
Být vámi tak nevyhrožuji zbraní v ruce - protože  TO BY MOHL UŹ BÝT ZLOĆIN když o nich tak rád píšete. Žijeme v právním státě a v takovém se problémy neřeší barbarsky s klackem (kvérem) v ruce. Vysvětlil jsem proč mám závěr že vysolit desítky milard církím je daň za minulostr je faktický nesmysl ale samozřejmě i na horečné blouznění má člověk právo (jeho věc), tedy pokud to nehodlá spojovat s násilím na jiných osobách.