Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.03.2013 15:44:41 - Renata

TMenší zlo

Měli jsme snad jinou možnost? Zvolit člověka, který nikdy nepracoval a ani neví, co to lidská práce je. Člověka, který byl šlechtou, je šlechtou a bude šlechtou a my jeho nádeníci? Nebo člověka, který už v politice byl, i v důchodu byl a je to český občan, který snad bude mít rozumný vztah k současným ekonomickým problémům a široké sociální nejistotě většiny občanů? Nebo alibisticky k volbám vůbec nejít.....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.03.2013 20:24:58 - Ing. Jiří Dolejš

Vždy jsou možnosti - a někdy jsou všechyn špatné. Tentorkát šlo volit Schwarezenberga, Volit zemana a nebo nejít k volbám. I když chápu ty co k volbám nakoenc nenašli sílu jít, tak myslím že z pohledu politické levice byl Miloš Zeman přeci jen  menší zlo.

Neměl by on sám a jeho okolí své vítězství přeceňovat - koneckonců ho vilila jen 1/3 registrovaných voličů a ještě z toho byla polovina halsů protestních (ne za Zemana ale proti Schwarzenbergovi). To pokud jde o jeho šilhání po opozičnís mlouvě a po většinovém volebním systému.