Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.04.2013 19:48:18 - Řehoř

nejde o útěchu ale o řeení

děkuji za odpověď,ale je tu jeden velký problé.Socani už zradili mnohokrát jak v minulosti,tak i po r.89,kdy se podíleli na rozpkradení majetku lidí tohoto sttu.Tak mě prosím vysvětlete s kým chcete tu levicovou politiku dělat??Ano nejsem moc pro něco co tu bylo dříve v menším měřítku RVHP a nyní EU.Ono ve své postatě šlo v obojím o regulaci a zasahování do suverenity státu.Dříve Varěavská smlouva dnes NATO,tak proč musíme do kdečeho vlézt??Takto to nebylo míněno v r.68 ale chtěli jsme suverénní stát bez někoho kdo nás bude stále vodit za ručičku.Tu dobu dobře popsal pan Grebeníček v parlamentu a je to doba,kterou dobře pamatuji.Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.04.2013 14:38:02 - Ing. Jiří Dolejš
Spojenectví je o umění naslouchat jeden druhému, umět hledat komprimis užitečný pro věc samu - i proto je poměrný volební systém lepší než většinový. Učí umění konsensu. Můžeme kritizovat ČSSD, jistě by se našlo za co. ČSSD zase může kritizovat KSČM - jistě nikdo není bezchyby a lze se pořád zlešovat. Ale do voleb jdeme každý za sebe a po volách se mandáty sčítají. A rozhodně se budu raději dohadovat se socialisty než s fašisty a nacionalisty. Doufám že voliči levice dají jasná signál i pro ČSSD aby moc do prava nešilhala. Ae společně najdeme způsob jak intergaci prohlovat směrme k sociálnějším a demokratičtějším pravidlům.