Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.04.2013 14:57:02 - Řehoř

Euro není aktuální

chápu,že jste spíše nakloněn EU,ale teď prosím jak to bude ,až se začne hovořit ,tedy plánovat přijetí eura?To chcete udělat bez referenda o nás a bez nás??Vždyť snad jste zástupci lidu a toto by si měl lid rozhodnout nebo nemám pravdu??Já jsem byl vždy přesvědčen o tom,že jste volení zástupci všeho lidu a tudíž důležité věci by se neměly obejít bez našeho vědomí.Jste pouze na 4 roky správci této země a jak je možné,že třeba privatizace proběhla aniž by s tím celý národ souhlasil a další závažné věci včetně daru církví.Takto se chová spravný hospodář,kterému byl pouze propůjčen mandát lidem této země,nebo nemám pravdu.Prosím o bližší vysvětlení.Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.04.2013 17:11:00 - Ing. Jiří Dolejš

Termín našeho vstupu do eurzony nikdo prakticy neřeší -   takže nestrácejme čas a  anergii s takovými debatami. Občany trápí samozřejmě ty české problémy, ale když by byla debata o těch evroipských tak je to spíš otázka lepšího fungování hospodářské unie, paramtry  regulace bankovního sektoru atp.

Refendum  o termínu eura asi bude (nikdo ho apriorně neodmítá), ale lépe požadovat  konečně zákon o obencém referendu, lidi už si rozhodnou kdy  a jaké.,Jde jen o naplnění ústavy, kteroé dosud pravicer blkovala. Tak se chová strategicky uvažující politik a i demokrat a správný hospodář.