Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.05.2013 21:58:43 - Řehoř

Dát lidem práci a perspektivu

nějak mám pocit,že jsem celý svůj život žil snad na jiné planetě,neboť historie se překrucuje jak se komu líbí,svátky se posouvají sem a tam a jestli toto máte v poslanecké sněmovně za důležité,tak jste nejlépe placení lidé v této zemi.Nevím je snad třeba hledat shodu na tom,jak postavit tuto zemi na nohy,lidem dát práci a jestli ten či onen bude mít svátek,tak těm je to jedno.Starejte se o ty ,kteří už nemají na to přežití.A to je snad důležité.Továrny,které produkovaly postavte opět a jsme opravdu v 50 tých letech,kdy se se chodilo po práci zadarmo makat,aby lidé žili lépe.A kdo to nezažil ať si to zkusí.Je mnoho lidí,kteří tuto dobu vidí jinak a bude dlouho ještě trvat než je všechny zničíte,aby mnohým nepřipomínali že se dá žít lépe. A toto co se děje teď skutečně nemá obdoby.99% zákonů je dělaných tak,aby se mohlo ve velkém dobře krást,ale to není pro obyčejné lidi,kteří ještě stále nějaké nedá se říci hodnoty,ale vydělávají si na sebe i když pod úroveň.Vzmužte se v té sněmovně a už to dejte nějak do pořádku.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.05.2013 10:47:27 - Ing. Jiří Dolejš

Jak zajistit lidem práci je debata o změně hospodářské poltiky - KSČM  už delší dobu prosazuje jiný přístup k hospdářskému rozvoji. takže nepotřebujeme se vzmužit, ale dostat prosotr pro větší podporu růstu. Dnešní vláda je nepřiměřeně v zajtí škrtů - to kritizují i někteří experti zprava. Ale přes dílčí korekce myslím že do voleb vláda svou hospodářskou politiku co do podstaty nezmění. Postavit nové továrny ale není jak lusknout prsty, pro začátek .se vládní inevstice musí zaměřit na infrastrukturu, energetiku a nepřímá podpora na inovace a konkurenceshcopnost.

P.S. myllsím, že do 50 let se nikdo nechce vracet ani tam hledat vzor - to opravdu nebyly zlaté časy.  Zaměřme se raději na budoucnost..