Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.05.2013 13:13:34 - Řehoř

Realismus změn

děkuji za odpověď,ale právě,že vidím co se děje a to není z mé strany se vracení do inulosti.Ale kde jsou všechny ty mateřinky,školy,nemocnice na čemže jsme pracovali dobrovolně po práci,kde jsou všechny ty kulturáky ,prodejny na vesnicích??Teď se vše bude platit znova aby,lidé měli práci.Takže to není se vracení do minulosti??Když si my starší vpomeneme na to,jak jsme jezdili na tábory rodiče na to měli,jezdilo se na výlety a nemuselo se říkat "nemůžeš nemáme na to atd"Dnes je vše drahé a budoucnosti se nenajíme.O tom to je.Proto ta nostalgie a vzpomínky,které nás varcejí zpět.Budoucnst je nejistá,neboť i když socdemáci se dostanou ke korýtkům,tak už tu jsou s nima zkušenosti,že se dají dohromady i s čertem,jen ,aby vládli.A komunisté dělajjí opravdu málo pro osvětu,aby lidé otevřeli oči a začali přemýšlet správným směrem.Sněmovna by měla pracovat jako pojistka státu,která nebude vypouštět nesmyslné zákony,které se dokolečka mění,ale pracovat pro lidi,aby stát prosperoval a ne se rozkrádal až do dna.Jedná se tam o nepostatných věcech(svátky kde koho atd)Toho se lidi nenají,ani nezvýší životní úroveň.Je to mnoho o čem by se dalo jednat,ale chce to rozumné lidi ve vedení státu.Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.05.2013 13:45:23 - Ing. Jiří Dolejš

Nostalgie se také nenajíte.A jádrem naší osvěty není minulost, ale dnešní recepty aby obava z nenjisté budoucnosti mohly být menší. A to vyžaduje co nejširí schodu na jádru realizovatelných změn. Co udělat por nabídku práce, pro růst ekonomické a životní úrovně.

Aby palmanent mohl pracovat jak píšete, musely by v něm panovat jiné poměry. A to bez voleb nevyřešíte. Zbývající rok je možné projednat ještě řadu i poslaneckých návrhůl zákjonů. Už je vlečeme před sebou dlouho protože vládě se neche je projednávat.

ne že ybse nejdednalo o podsatných věcech (v tom s vámi nesouhalsím) - ale yvslědek je vychýlen dle aktuálního poměru sil. Výsledek nejlbižších jednání uvidíme, ale i kdyby naše návrhy zase neprošly, jsou dobrou příležitostí se zamyslet nad alternativami, jak by to brzy mohlo vypadat jinak.