Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.06.2013 21:42:42 - Libor Lorenc

Jde o řešení ne o chaos

Zdravím Vás!
Mám dotaz. A vládě a parlamentu jde o právo a pořádek? Nic neřeší a jen poklonkují sdružením a iniciativám, které nás stojí miliardy!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.06.2013 8:28:19 - Ing. Jiří Dolejš

Právo a pořádek rozhodně nezajistí chuligáni házející kamení po lidech a volající rasistická hesla. Nevšiml jsem si že by bojůvky extrémní pravice přišli na severu s něčím rozumným, jen zyvšují napětí. Vláda své funkce moc neplní, obce jsou v pasti a lavírují, ale tohle by věc jen zhoršilo. Základem je dát lidem práci a samozřejmě udržet pořádek (padni komu padni), ne volat po ozborjování lidí, po občanském lynči a pogromech.

Občanské iniciativy i ty v lidskoprávní oblasti jsou věcí občanů kteří chápou že lidská práva nejsou plevel a tak sami chtějí pomoci,  ty nás ale sami o sobě nestojí ani korunu. Otázkou je veřejná podpora konkrétních projektů.  Řada s těch projektů je rozumná, rozodně lepší než dotovat spekulanty s bydlením. Ale když vyvolávám konflikt, tak  takový oprávněný zásah policie stojí docela dost peněz, takže pokud nebudou muset zasahovat proti podobným provokacím, ušetříme.