Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.08.2013 14:06:35 - CONANS

sociální oblast

Ano zvyšování DPH ,cirkevní restituce ...ale já mluvím o diskriminaci v sociální oblast ..opožěné soc dávky,směšně podpory a neschopenky..můžete mi odpovědět jak je možné.že opálený,nepracující člověk si žije nadpoměry a poctivý obyčejný člověk chodí žebrat na sociálku kde většinou neuspěje..viz paskvil pDrábka a jeho Skarty.Tohle opravdu není demokracie natož parlamentní,to co se tady děje je neůnosnéa nastavili jste likvidační a morální ůpadek v této zemi.Mám dotaz kdo za to ponese trestní odpovědnost a kdy zabavíte nezákonné majetky Vašich lolegů a jejich kmotrů.DĚKUJI

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.08.2013 11:09:19 - Ing. Jiří Dolejš
Pokud nejsou řádně vypláceny dávky na které máte nárok, tak to je bordel a ne diskriminace. Pokud oprávněné dávky v  nezaměstnanosti a dávky počítané od existenčního minima jsou nízké, tak je to otázka jejich valorizace. A politickou vinu nesou vládnoucí strany (zejm. politická pravice) - i proto by dnes mělo být rozhodnuto o předčasných volbách aby se tyto mocenské poměry změnily a dosud opoziční strany (politická levice) by kromě kritiky mohli ukázat jak by to řešili jinak a lépe. Ostatně raději dostatek práce než  výplaty dávek - v tom se snad shodneme.