Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.08.2013 12:17:12 - Magdaléna

Dobrý den, co byste dělali, kdybyste vyhráli volby ?

Máte dostatek odborníků na vyvedení země z marasmu způsobeného 7 letou vládou pravice, zvláště pak v posledních třech letech vládou Nečase, kalouska, Schwarzenberga a Peake? Nebojíte se případně vyostření politického boje mezi lidmi až na pokraj občanské války? Řada lidí se nesmíří s vládou komunistů - ti, kteří byli minulým režimem nějak hodně postiženi, pak "pravice", zloději, "umělci" a novodobou propagandou zpracovaná mládež.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.08.2013 12:59:04 - Ing. Jiří Dolejš

pro důvěryhodnost a růst koaličního potenciálu jsou důležité nejen programové ideje, ale i lidé kteří by je měli prosazovat. V odborném zázemí strany se nachází stovky různých expertů a věřím že zájem o tuto práci ještě poroste i když té práce po uplynulých 7 "hubených" letech bude hodně (starost prezidenta Zemana o naši připravenost je v tomto ohledu zbytečná ale chápu že fandí spíš svému SPOZu), ale na viditelné a odpovědné pozici jsou především lidé ze stínové vlády. viz :

http://www.kscm.cz/nasi-lide/stinova-vlada-kscm

Rezervoárem zkušených politiků a odborníků jsou i krajské samosprávy - jistě víte že jsme v devíti krajích součástí vládnoucích koalic (ve Varech a Ostravě dokonce již druhé volební období a v Ústí máme hejtmana). Bubák antikomunismu bude nepochybně vytažen ale ukazuje u jeho nositelů jen na absenci skutečných myšlenek a zabírá u čím dál méně lidí, kteří by KSČM stejně nevolili. Takže jakápak občanská válka...jen hsterie jednotlivců