Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.08.2013 19:19:24 - Ignác

Ještě vydržet...

Po roce 89 jsem si jako práceschopný člověk vyzkoušel zaměstnání i podnikání na živnostenský list. Celkem se dařilo a asi tak do roku 2004 jsem nelitoval, že jsem sympatizoval se sametovou revolucí. Pak se všechno začalo nějak hatit. Parazité, rozkrádající zemi a státní rozpočet dosáhli takové drzosti, že už jim ani nevadilo, že se veřejně o všem vědělo. Byli kryti zákony a trestuhodným zametáním různých caus pod koberec. Nyní jsem důchodce, ale dávno jsem změnil názor. Došlo mi, že KSČM jako jediná se poučila z chyb v minulosti, má kvalitní volební program, a proto ji fandím a budu ji volit. Hlavně si dejte pozor na manipulátory, aby nevyčarovali před volbami nějaké pomluvy, kterých je v současné době i tak dost. Přeji vám, aby se ostatním občanům z dolních 10 mil. už konečně otevřeli oči dokořán a dali vám co nejvíce volebních hlasů.
Miroslav, Brno

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.08.2013 5:11:38 - Ing. Jiří Dolejš

Osobně vidím rok 1989 jako zvýznamné části promarněnou šanci - realita prostě zůstala hodně za očekáváním a to i díky nepřipravenosti poltické levice na pozitivní změny. Změny byly tehdy opravdu nutné, ale to co přišlo, bylo v řadě ohledů tak jak to popisujete. Beztrestnost šíbrů a svoboda a  rozkvět jen pro někoho.  Dnes už bychom měli být na levici připravenější, více schopni spolupráce než abychom si k radosti pravice šli po krku  a i lidé snad  lépe rozlišují ppzlátka falešných slibů.

Jsem rád že vnímáte, že KSČM jako celek přestavuje stranu lidí schopných kritické sebereflexe. Jen blázen by opakoval chyby minulosti. Ale pokračovat dál ve vyjetých kolejích už nepomůže - i proto je důležité volit solidní, demokratickou ale také skutečnou  změnu. Aby lidé žili z práce a neze sociálních dávek, aby se poctivost vyplácela, veřejné služby byly dostupné a kvalitní, aby cizí firmy nedrancovsaly naši přírodu a bay větší hodnotou byl mír a ne různé vojenské eskapády v zahraničí. Díky za podporu