Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.08.2013 21:07:33 - capablanca_jet

Takže je sbalili jen omylem?

Prostě se jen pobavili? Pane poslanče, uberte, téma voleb z toho děláte Vy, jak to tu toporně zdůvodňujete a hledáte vysvětlení, které ani do hlavy Putina nevidí. Raději se nebudu dohadovat, zda do těch v KSČM. Ale pokud se budou konat tyhle hysterické podněty a mlátit se prázdná sláma o tom, zda Západ chtěl nebo ne demokratiocký socialismus a přitom vojensky ten reálný socialismus nám nikdoo neuhájil, naopak, pak se to nepohne z místa. A budete muset počkat až lidi snad zapomenou a budou se mít tak dobře, že je minulost nebude zajímat. Pokdu o to jde, pak raději nic už neorganizujte. Vysvětlení je víc než mínusové. Ale chápu Vás. Vy si mylsíet, že by Vám to mohlo pokazit image. Ale ne. Je by se slušelo, abyste už přestali tančit na "vlastních hrobech". Je to nevkusné, dokonce i vůči části těm, co to s levicí myslí stále vážně.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.08.2013 23:13:48 - Ing. Jiří Dolejš

Z vašeho dotazu sice nevyvodím co chcete  slyšet, ale myslím, že jsem minule  oidpověděl v třech bodech dost lapidárně. A neliší se to ani moc  od názoru prezidenta Zemana, který řekl v dnešních hovorech z Lán. Tedy že pokud (!) by šlo o politické důvody, zak by to byla chyba.  Já sice dolal že i v případě že by šlo jen o uvedené o správní důvody (schvalování akce) tak by to v tomto případě a v den výročí bylo nediplomatické. Ale jinak o tom nic jiného nevíme než co bylo převzato z vysílání TV Dožď. A to že policisté i na nepovolené akci nechali aktivitsy pár minut stát s plakáty a pak je odvezli na chvíli na stanici a pustili. Detalněji i zde :

http://www.vasevec.cz/vip-blogy/jiri-dolejs-pripominka-postoje-rusu-k-srpnu-1968-omluvy-neduvera

Vaší poznámce že KSČM nemá raději nic organizovat a netančit na vlastních hrobech jsem nerozuměl už vůbec. Ale tato temata jako rok 1938 nebo 1968 opakovaně slouží k xenofobním náladám jako způsobu jak odvést pozornost - a já prostě rusofobii nemusím stejně jako třeba germanofobii. Dnes snad už lze k těmto událostem přistupovat věcněji než prizmatem traumatizující generační zkušenosti. To není žádná tanec -  jsou témata důležitější :- co s ekonomickým růstem, kde vzít zdroje na sociální poltiku, jak zefektivnit fungování veřejné správy....nemylsíte ?