Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.09.2013 12:47:21 - Řehoř

Dobrý den pane inženýre

ano,měl jsem na mysli OZ,který lidem,kteří nerozumí právu je těžko se v něm vyznat.A jinak snažím se lidi přesvědčit o tom,žýe jste dobrou volbou,ale jsou tu věci,které nejsou zrovna levicové.Trochu si to vše přeberte.Lidé chtějí čistě levicové myšlení a toho by jste se měli držet.Bez zákazu soukromničení,ale sociálně spravedlivý stát,stát který se bude starat i o majetek a ne se zbavovat jak je do teď,všem vládám vlastní a to itzv levicových stra/ČSSD,SPOZ/ děkuji a hodně síly k volbám.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.09.2013 16:38:20 - Ing. Jiří Dolejš
KSČM nabízí změnu do leva, ale nemyslím že běžný občan apriori přemýšlí o ideové čistotě řešení, spíš o jeho užitečnosti a účinnosti. Smysl posunu do leva je v tom, že by se jednalo o vládnutí sociálně odpovědnější, ovšem myslící současně na nezbytnou prosperitu a konkurenceschopnost,.Bez KSČM to do leva nepůjde,bez spojenců to nepůjde rovněž. Sázka na jistotu je tedy co nejlepší vsýldedek pro KSČM, která už v praxi (v krajích) dokázala že koaliční potenciál má.